Φόνος: Eπικαλέστηκε επιθυμία της ιδίας ο σύζυγος 75χρονης

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εξετάσεις του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για τον φόνο εκ προμελέτης  από τη Βρετανία. Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, ανέφερε πως η σκηνή, όπου διεπράχθη το έγκλημα έχει εξεταστεί και παραλήφθηκε αριθμός τεκμηρίων, τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις. Επίσης, είπε ο κ. Νικολάου, συνεχίζουν με τη λήψη καταθέσεων και άλλων εξετάσεων για διαλεύκανση της υπόθεσης.

Ο κ. Νικολάου αναφερόμενος στο ιστορικό της υπόθεσης είπε πως χθες γύρω στις 20:00 ενημερωθήκαν από την Interpol ότι συγκεκριμένο πρόσωπο, αλλοδαπός που διαμένει στην Πάφο απέστειλε μήνυμα σε συγγενικό του πρόσωπο στο εξωτερικό, ότι είχε σκοτώσει την σύζυγο του λόγω του ότι υπέφερε από ανίατη ασθένεια και ο ίδιος θα έθετε τέρμα στη ζωή του.

Μέλη της Αστυνομίας Πάφου, όπως είπε, επισκέφτηκαν την κατοικία του 74χρονου σε άμεσο χρονικό διάστημα, όπου εντόπισαν μια γυναίκα νεκρή, ηλικίας 75 ετών, καθώς και τον αποστολέα του μηνύματος, δηλαδή τον σύζυγο της. Ο ίδιος φέρεται να ομολόγησε τη διάπραξη του εγκλήματος, επικαλούμενος επιθυμία της ιδίας, επειδή υπέφερε από ανίατη ασθένεια, όπως είπε.

Σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, ο 74χρονος συνελήφθηκε σήμερα και κρατείται για περαιτέρω νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του ΓΝ Πάφου. Λόγω του ότι προσπάθησε να θέσει τέρμα στην ζωή του καταναλώνοντας αριθμό φαρμακευτικών σκευασμάτων του έγινε πλύση στομάχου και του παρασχέθηκε φροντίδα, ώστε να ξεφύγει το κίνδυνο .

Πρόσθεσε πως η  διαδικασία προσωποκράτησης διενεργήθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και έχει εξασφαλιστεί διάταγμα κράτησης εναντίον του 74χρονου για οκτώ ημέρες.

Ερωτηθείς σχετικά ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου ανέφερε πως ο 74χρονος φέρεται να έφραξε τις  αεροφόρους οδούς, χρησιμοποιώντας το χέρι του, ενώ η σύζυγος του καθόταν σε πολυθρόνα.  

Σύμφωνα με γείτονες του ζεύγους, το ζευγάρι φαίνονταν πολύ αγαπημένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *