«Κέρφιου» από τα μεσάνυχτα εισηγείται ο Δρ Βωνιάτης

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες με φόντο τις αποφάσεις που θα λάβει η κυβέρνηση για νέα μέτρα με στόχο την αναχαίτιση της πανδημίας. Εκτάκτως, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης θα προεδρεύσει στις 18:30 σύσκεψης με τη Συμβουλευτική Επιστημονική Επιτροπή και τους Υπουργούς Υγείας, Οικονομικών, Παιδείας, Εργασίας και Δικαιοσύνης και τον Υφυπουργό Έρευνας, τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, την Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Θα προηγηθεί σύσκεψη του Υπουργού Υγείας με τα μέλη της ΣΕΕ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τίθεται και ενδεχόμενο για περιορισμό του αριθμού των ατόμων σε χώρους εστίασης ενώ επί τάπητος τίθεται και ο περιορισμός των μετακινήσεων από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί. 

«Κρίθηκε σκόπιμο ο πρόεδρος να έχει μια προσωπική επαφή με τους επιδημιολόγους. Ο πρόεδρος θα ακούσει πρώτα τους ειδικούς, θα γίνει μια επαναξιολόγηση όλων των δεδομένων όπως διαμορφώνονται τις τελευταίες ημέρες», δήλωσε στην εκπομπή του Omega, ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Μάριος Πελεκάνος.

Δείτε τι ανέφερε:

Στην εκπομπή μίλησε και ο Δρ Μιχάλης Βωνιάτης ο οποίος αναφέρθηκε στη δική του εισήγηση που αφορά στον περιορισμό των μετακινήσεων από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 5 το πρωί. 

Δείτε όλα όσα είπε:

Πηγή:omegalive.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *