Άγρια επεισόδια μεταξύ αλλοδαπών στην Χλώρακα

Ομάδα προσώπων που διαμένουν σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα φέρονται να δημιούργησαν νέο επεισόδιο χτες βράδυ στην περιοχή πετώντας πέτρες και ξύλα, ενώ φέρονται επίσης να έριξαν πέτρες στους αστυνομικούς που έσπευσαν στη σκηνή, οι οποίοι έριξαν προειδοποιητικούς πυροβολισμούς. 

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, η συμπλοκή σημειώθηκε χτες μεταξύ περίπου 100- 150 ατόμων σε συγκρότημα διαμερισμάτων στην Χλώρακα.

Μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου μετέβησαν στην σκηνή γύρω στις 18:50 το απόγευμα όπου εντόπισαν τον μεγάλο αριθμό ατόμων στο σημείο. Όταν τα μέλη της δύναμις τους προσέγγισαν δέχτηκαν πετροβολισμό . Μέλη της δύναμης έριξαν στον αέρα προειδοποιητικούς πυροβολισμούς προκειμένου να τους διαλύσουν. Στην σκηνή ανακλήθηκε προσωπικό και αντιοχλαγωγική ομάδα με επικεφαλής τον αστυνομικό διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαπή. 

Με την άφιξη των ενισχύσεων ωστόσο οι οχλαγωγούντες είχαν διαλυθεί.  Ακολούθως έγιναν περιπολίες στην περιοχή και ανακοπές προσώπων και οχημάτων. Στο πλαίσιο των ελέγχων εντοπίστηκε 24χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκε ένα μαχαίρι και συνελήφθη για μαχαιροφορία. Η Αστυνομία Πάφου διερευνά επίσης κατά πόσο ο συγκεκριμένος ενέχεται στα επεισόδια. 

Επίσης τα μέλη της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου σε κοντινή απόσταση εντόπισαν ένα αυτοκίνητο που ήταν αναποδογυρισμένο και είχε υποστεί ζημιές.

Μετά από περαιτέρω εξετάσεις εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του οχήματος,  ο οποίος ανέφερε στην Αστυνομία, ότι αριθμός προσώπων κρατώντας ξύλα και άλλα επιθετικά αντικείμενα, ενώ εκινείτο ο ίδιος με το αυτοκίνητο του στην περιοχή κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του ανακόπτοντας τον. Επίσης προκάλεσαν ζημιές στο όχημα και ακολούθως αυτός τράπηκε σε φυγή.

Κάτοικος της περιοχής κατέγραψε με την κάμερα του κινητού του τα επεισόδια:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *