Απίστευτο περιστατικό σε φούρνο στο Παραλίμνι…Πέταξε το γάλα στην υπάλληλο επειδή της ζήτησε…safepass!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε σε φούρνο στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πελάτισσα που βρισκόταν στο φούρνο και ενώ ψώνιζε, όταν της ζητήθηκε απο την υπάλληλο να της επιδείξει το safepass και ταυτότητα, η πρώτη εκνευρίστηκε, με αποτέλεσμα να της πετάξει…το γάλα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρουν αυτόπτεις μάρτυρες στο ecosmoscy.news, η υπάλληλος απο το κτύπημα φέρει εκδορές, ενώ η πελάτισσα αποχώρησε εκνευρισμένη απο το κατάστημα.

6 Replies to “Απίστευτο περιστατικό σε φούρνο στο Παραλίμνι…Πέταξε το γάλα στην υπάλληλο επειδή της ζήτησε…safepass!”

  1. Αυτά δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν τουλάχιστον στην Κύπρο. Είναι λυπηρό. Μην γελιέστε όμως. Όσο κακό είναι αυτό που έκανε η πελάτισσα στην υπάλληλο τόσο κακό είναι και αυτό που έκανε η υπάλληλος στην πελάτισσα. Γιατί αυτό που θα έπρεπε να κάνει η υπάλληλος θα έπρεπε να σπάσει το κεφάλι μου αφεντικού της που δέχτηκε να εφαρ.οση τα απαράδεκτα, παράνομα,και ελεεινά μέτρα που του υπέδειξε η εξίσου παράνομη,απαράδεκτη ,και ελεεινή κυβέρνηση αυτού του τόπου που με αφορμή την τάχα πανδημία και την τάχα ανησυχία της για την υγεία μας μας έχει αφαιρεση τις ποιο βασικές ελευθερίες που για αυτές πολέμησαν και χάθηκαν εκατομμύρια άνθρωποι. Αν λοιπόν έσπαγαν αρκετά κεφάλια ιδιοκτητών όλων των ειδών επιχειρήσεων ίσως να ξυπνούσα οι υπόλοιποι και έλεγαν στην ελεεινή αυτή κυβέρνηση να πάρει τα μέτρα της και να τα βάλει εκεί που ξέρει. Γιατί όλα αυτά που μας συμβαίνουν είναι όλα μέρος ενός παγκόσμιου καλοστημενου σχεδιου και η κυβέρνηση μας ενεργεί ως εντολοδοχος. Και στόχος τους είναι ακριβώς αυτό που περιέγραψα προηγουμενος και ακόμη χειρότερα. Η κατάργηση όχι μόνο των ελευθεριών που μας έχουν είδη στερήσει αλλά και όλων των υπολοίπων που ακόμη κατέχουμε μέχρι την πλήρη φτωχοποιηση και τελικά την απόλυτη δουλοποιηση των ανθρώπων με ότι αυτό σημαίνει. Και αυτό συμβαίνει με την δική μας ανοχή. Για αυτό πριν βιαστούμε να καταδικάζουν τον οποιοδήποτε καλύτερο θα ήταν να δούμε ποιος μας έφερε στο σημείο να γινόμαστε μάρτυρες τέτοιον επεισοδίων. Να σκοτωνομαστε μεταξύ μας για πράγματα αυτονόητα εξυπηρετωντας τα ελεεινά σχέδια της οποίας κυβέρνησης που έχουμε εκλέξει για να φροντίζει υποτίθεται για το καλό του κόσμου. Μην αυταπατασθαι. Μόνο το καλό μας δεν έχει στο μυαλό της η κυβέρνηση. Αλλά επαναλαμβάνω. Με δική μας ευθύνη. Καθενός από μας. Εργαζομένων, πελατών, ιδιοκτητών, πολιτών. Οπόταν ξυπνάτε και δείτε τι πραγματικά συμβαίνει γύρω μας. Και ο στόχος είμαστε εμείς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *