ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: «Έχασα 20 κιλά…Κυκλοφορώ παντού με οξυγόνο»

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Την περιπέτεια του με τον κορωνοΐο, περιέγραψε ο κύριος Δημήτρης απο το Παραλίμνι. Είναι γεγονός πως κανείς δεν ξέρει πως θα αντιμετωπίσει τον ιό, και πως θα αντιδράσει ο οργανισμός του, ωστόσο για το κ. Δήμητρη τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα. Παρόλα αυτά με την βοήθεια των γιατρών και την πίστη του στον Θεό κατάφερε να το ξεπεράσει.

Είναι κοινό μυστικό πλέον ότι κάποιοι νοσούν ελαφρία, οι εμβολιασμένοι μπορούν να κολλήσουν και να μεταδώσουν τον ιό, άνθρωποι έχασαν την ζωή τους, ενώ κάποιοι άλλοι τους χρειάζονται καιρό για να επανέλθουν.

Ο 47χρονος Δημήτρης ωστόσο, ήταν απο τους ανθρώπους που πέρασε πολύ βαρια τον κορωνοΐο.

Όπως αναφέρει χρειάστηκε να νοσηλευτεί, ενώ αναγκαία κρίθηκε η διασωλήνωση του.

«Νοσηλεύτηκα μετά από ήπια συμπτώματα που ειχά, αλλά μετά την επιδείνωση της υγείας μου, οι γιατροί έκριναν ότι έπρεπε να διασωληνωθώ. Μάλιστα, ήταν η ίδια περίοδος που έχασαν την ζωή τους νεαροί συνανθρώποι μας, κοντά στην ηλικιακή μου ομάδα. Πέρασα πολύ δύσκολα και πραγματικά ο κορωνοΐος είναι μια ύπουλη ασθένεια. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Όπως μου εξήγησαν αργότερα οι γιατροί ήμουν πολύ τυχερός. Έφθασα στο σημείο να χάσω 20 κιλά.»

Τώρα ο κύριος Δημήτρης, έχει πάρει εξιτήριο αλλά όπως αναφέρει η ασθένεια του έχει αφήσει αρκετά κατάλοιπα. «Κουράζομαι πιο εύκολα, και χρησιμοποιώ φιάλες οξυγόνου παντού, ακόμη και στην δουλειά, αφού δεν μπορώ ακόμη να αναπνεύσω,καθώς από τον κορωνοΐο υπέστησαν βλάβη οι πνεύμονες μου. Ευχή μου να τελειώσει όλο αυτό και κανείς άνθρωπος να μην περάσει αυτό που έζησα.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *