Έριξε βόμβα μεγατόνων ο Γκιώνης: “Πολύ ισχυρό πρόσωπο της Κύπρου εμπλέκεται στο κύκλωμα μαστροπείας”

ην ώρα που άπαντες παρακολουθούν με συγκλονισμό τις εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού μιας 24χρονης κοπέλας σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης παραμονή Πρωτοχρονιάς, που έλαβε μεγάλες διαστάσεις, κυρίως λόγω των πληροφοριών που ήθελαν ως εμπλεκόμενους γνωστούς επιχειρηματίες και γόνους πλούσιων οικογενειών της χώρας, ο απόηχος φτάνει μέχρι και το νησί μας

Ως γνωστόν, μετά τα όσα ήρθαν στο φως για το βιασμό της νεαρής προκαλώντας αποτροπιασμό, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης προχώρησε σε καταγγελίες, αναφερόμενος σε κύκλωμα που ναρκώνει και βιάζει γυναίκες στην Ελλάδα εμπλέκοντας μάλιστα σε αυτό και την Κύπρο κάνοντας λόγο μάλιστα για ένα πολύ ισχυρό πρόσωπο. “Σύμφωνα με τις πληροφορίες των κοριτσιών, το κύκλωμα δρα επίσης στην Κύπρο και τη Μύκονο. Όλα δείχνουν, ότι ένας επιχειρηματίας γνωστός συντονίζει το όλο σύστημα κι έχει μοιράσει τις άλλες πόλεις στους υπόλοιπους. Άλλος κάνει κουμάντο στην Αθήνα άλλος στη Θεσσαλονίκη και σε κάθε μία από αυτές, έχουν τους αυτοφοράκηδές τους» αναφέρεται σε σχετικό δημοσίευμα του tvxs.gr που φιλοξενεί δηλώσεις του κυρίου Γκιώνη.

Τα όσα υποστηρίζει ο Έλληνας ακτιβιστής διαβίβασε στον Γενικό Εισαγγελέα της Δημοκρατίας ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρίστος Χριστοφίδης, εστιάζοντας στις αναφορές του -ότι παρόμοιο κύκλωμα που δρα στην Ελλάδα υπάρχει και στην Κύπρο- ζητώντας την διερεύνηση του θέματος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *