ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ Εξελίξεις: Γκιώνης” Δεν επικοινώνησαν μαζί μου οι Κυπριακές αρχές” -Πληροφορίες και για κύκλωμα με ανήλικα παιδιά

Η κυπριακή Αστυνομία ψάχνει τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη και… αυτός εμφανίστηκε σήμερα στο κρατικό ραδιόφωνο.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Αστυνομία, οι Αρχές προσπαθούσαν χθες όλη μέρα να επικοινωνήσουν  με τον ακτιβιστή ο οποίος αναφέρει ότι κατέχει πληροφορίες για εμπλοκή Κυπρίων σε διεθνές κύκλωμα μαστροπείας. Ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τον ίδιο και τον δικηγόρο του, ο οποίος μιλώντας στο Τρίτο πρόγραμμα, ανέφερε πώς η Αστυνομία της Κύπρου θα μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και μέσω του email του και η απάντηση θα ήταν άμεση.

Εντός της ημέρας θα στείλει γραπτώς τις πληροφορίες που κατέχει για εμπλοκή της Κύπρου. «Ο δικηγόρος μου ήδη από σήμερα θα κινήσει τις διαδικασίες για να στείλει όλα τα απαραίτητα έγγραφα στις αρχές», σημείωσε.

Διευκρίνισε ότι δεν είναι μόνο ένα όνομα αλλά είναι αρκετά τα ονόματα από την Κύπρο που εμπλέκονται.

Ερωτηθείς αν γνωρίζει εάν στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι που έγινε στη Θεσσαλονίκη υπήρχαν και γυναίκες από την Κύπρο ο κύριος Γκιώνης ανέφερε ότι κάτι τέτοιο δεν το γνωρίζει. «Αυτό που γνωρίζω με στοιχεία και αποδείξεις είναι ότι υπάρχει κίνηση γυναικών από την Κύπρο προς στην Ελλάδα αλλά και σε άλλα μέρη του εξωτερικού, ένα από αυτά είναι και το Ντουμπάι».

Μάλιστα, συμπλήρωσε, ότι σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες που λαμβάνει υπάρχει και κύκλωμα που εμπλέκονται ανήλικα παιδιά. Όταν συλλεγούν, σημείωσε, οι πληροφορίες θα τις γνωστοποιήσει και θα τις καταθέσει και στις αρχές.

Πηγή: cyprustimes.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *