“Προσπάθησε να με εκδικηθεί γιατί με ερωτεύτηκε” λέει ο ιερέας

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον βιασμό της ανήλικης στα Κάτω Πατήσια. Η 16χρονη έχει περιγράψει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες όσα πέρασε στα χέρια του ιερέα, ενώ φαίνεται ότι μετά τη σύλληψή του ανοίγουν στόματα στην περιοχή.

«Όταν άρχισα να πηγαίνω στο Λύκειο, σταμάτησα να πηγαίνω πια στο κατηχητικό. Είπα στη μαμά μου ότι δεν θέλω να ξαναπάω στο κατηχητικό και τότε ήταν και η περίοδος που άρχισε και ο κοροναϊός και όλα αυτά και ήμουν αρκετά στο σπίτι μου. Η αλήθεια είναι ότι έκλαιγα σχεδόν κάθε μέρα από το φόβο μου. Δεν ήξερα τι να κάνω», κατέθεσε η ανήλικη.

«Βίασε την ψυχή μου»

Την ώρα που ήταν παρούσα και ειδική παιδοψυχολόγος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, η κοπέλα διέκοπτε συχνά την κατάθεσή της και ξεσπούσε σε λυγμούς. «Ένιωσα ότι αυτός ο άνθρωπος δεν βίασε απλά το σώμα μου, αλλά βίασε την ψυχή μου. Τέλη Αυγούστου, έτυχε να δω μία ταινία που είχε κάνει με το βιασμό, και μου ήρθαν όλα αυτά τα σκηνικά στο νου και άρχισα να κλαίω με λυγμούς και τότε κατάλαβα ότι κάτι έπρεπε να κάνω γι’ αυτό, ότι πρέπει να το πω σε κάποιον αυτό που μου είχε συμβεί», είπε με δάκρυα η 16χρονη.

Όπως είπε η δικηγόρος της, Γιάννα Παναγοπούλου το κορίτσι νιώθει ήδη μια λύτρωση, διότι έχει καταγγείλει στη δικαιοσύνη και την υποδιεύθυνση της Εισαγγελίας Ανηλίκων, όλα όσα βίωσε όλα αυτά τα χρόνια. «Με εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη αυτό που περιμένει η ίδια και η οικογένειά της είναι η παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου κατηγορουμένου για να μην κάνει το ίδια σε άλλα παιδιά», πρόσθεσε η δικηγόρος.

One Reply to ““Προσπάθησε να με εκδικηθεί γιατί με ερωτεύτηκε” λέει ο ιερέας”

  1. “Και ο λαός μου χάνεται δι’ έλλειψη γνώσεως ” είπε κάποτε … και μάλιστα μας έδωσε προσευχή … “Πάτερ ημών … … και άφες ημίν τα οφελήματα … ” Τι σημαίνει αυτό; Καθημερινά όσο προσευχόμαστε την προσευχή που μας δίδαξε ο Κύριος πιστεύουμε ότι κάνει αυτό που Του ζητούμε … … Οι ίδιοι βάζουμε στα παιδιά τα δικά μας κινητρα και επιθυμίες … … Ο Θεός ας κάνει έλεος … Τα παιδιά όμως έχουν σημαδευτεί … στην ψυχολογία και προσωπικότητα τους και τους παρουσιάσαμε ένα Θεό τέρας …«Βίασε την ψυχή μου» είπε μια κοπελιά …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *