Προαναγγέλει εξελίξεις ο Γκιώνης, δινει την επιστολή στις αρχές. “Εύποροι νέοι” στα πλοκάμια του κυκλώματος μαστροπείας

Επανήλθε έξι ημέρες μετά την τελευταία φορά που υποσχέθηκε ότι θα αποστείλει την περιβόητη επιστολή του στις Αρχές, με την οποία δίνει στοιχεία για το κύκλωμα μαστροπείας, το οποίο όπως υποστηρίζει έχει πλοκάμια και στην Κύπρο, ο Ηλίας Γκιώνης.  

Σε ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τα ξημερώματα της Τρίτης, ο ακτιβιστής αναφέρει ότι ολοκλήρωσε την έρευνα του και όλα τα στοιχεία που κατάφερε να συλλέξει θα τα παραδώσει στις Αρχές. Όπως αναφέρει «συνεχίζουμε με νέα στοιχεία που θα αρχίσω να ερευνώ από αύριο».

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η Αστυνομία αναμένει την παραλαβή της επιστολής ώστε να τη μελετήσει και να καταλήξει εάν τα στοιχεία και τα ονόματα που καταγράφονται σε αυτή, εμπλέκουν άτομα από την Κύπρο.

Ακολούθως, και σε περίπτωση που τα στοιχεία θεωρηθούν αξιόπιστα δεν αποκλείεται να κληθούν για κατάθεση συγκεκριμένα πρόσωπα.

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για εμπλοκή Κύπριων

Την ίδια ώρα, που δημοσιεύματα από την Ελλάδα επιμένουν για εμπλοκή «εύπορων νέων από την Κύπρο» στο συγκεκριμένο κύκλωμα. Σύμφωνα με τη realnews, τα πρόσωπα που συμμετέχουν στο πάρτι πληρώνουν εισιτήριο και πρέπει να είναι σίγουροι πως σε αυτά θα παρευρίσκονται και όμορφες κοπέλες.

Η εφημερίδα αναφέρει εξάλλου, ότι το κύκλωμα μαστροπείας έχει επεκταθεί πέραν της Ελλάδας και της Κύπρου, στο Ντουμπάι, όπου μισθώνει τρεις σουίτες. «Εκεί, φαίνεται να διοργανώνεται πάρτι με την παρουσία γυναικών που προέρχονται από την Ελλάδα και άλλες χώρες της Ευρώπης».

Ενδιάμεσος σταθμός, σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, φαίνεται πως είναι η Κύπρος. Πριν μεταβούν στο Ντουμπάι, οι κοπέλες, καθ’ υπόδειξη των μελών του κυκλώματος, συμμετέχουν σε αντίστοιχα πάρτι και στην Κύπρο, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες», αναφέρει η εφημερίδα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *