Ο Πατέρας του τρίχρονου μιλά αποκλειστικά στο ecosmoscy.news

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Τον ασκό του αιόλου, άνοιξε η χθεσινή υπόθεση σε σχέση με το τρίχρονο αγοράκι που νοσηλεύεται στο Μακάρειο και πάσχει απο σοβαρής μορφής καρδιοπάθεια και χρήζει άμεσης χειρουργικής επέμβασης.

Ο πατέρας του παιδιού, Alexey Matveev μιλά αποκλειστικά στο ecosmoscynews μετά τον ντόρο και την κατακραυγή που δεχθηκε.

Ο κύριος Matveev, ανέφερε πως απο την αρχή της πανδημίας τηρεί όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας, ελέγχεται τακτικά όπως προνοεί το υγειονομεικό πρωτόκολλο της Κύπρου, και σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε την ζωή του παιδιού του.

Σε ερώτηση που δέχθηκε γιατί δεν εμβολίαστηκε, εφόσον αυτό ζητά η Γερμανία, ο ίδιος απάντησε πως: ” Στην Γερμανία, γνωρίζω πως δέχονται ανεμβολίαστους ασθενείς σε νοσηλευτήρια τους, ωστόσο δεν γνώριζα πως σε ότι έχει να κάνει με την επέμβαση του παιδιού μου στο συγκεκριμένο νοσοκομείο πρέπει να είσαι εμβολιασμένος. Εαν το γνώριζα φυσικά και θα το έπραττα. Αφού ο γονέας πρέπει να είναι παρών για να δώσει την συγκατάθεση του για την επέμβαση, έσπευσα να εμβολιαστώ, όπως ενημερώθηκα αργότερα. O λόγος που δεν εμβολιάστηκα νωρίτερα, είναι πως είμαι υγιής και δεν ήθελα να εμβολιαστώ. Το βρίσκω άστοχο κάποιος που είναι υγιής να εμβολιαστεί, παρόλο που απο την αρχή της πανδημίας τηρώ όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.”

Ο κύριος Matveey, ερωτηθείς αν δέχθηκε πίεση απο την Κύπρο να εμβολιαστεί απάντησε πως δεν δέχθηκε καμία πίεση, ενώ ευχαρίστησε τις κυπριακές αρχές, που προχώρησαν σε όλα τα διαβήματα για να μεταβεί το παιδί του στο εξωτερικό για επέμβαση.

Σε άλλη έρώτηση σχετικά με τις δηλώσεις Γιαννάκη, οτι τους προτάθηκε να εμβολιαστούν με το μονοδωσικό εμβόλιο της johnson, ο πατέρας του παιδιου, απάντησε πως δεν τους έγινε ποτέ τέτοια πρόταση,και διερωτήθηκε μάλιστα αφού σε κάποιες χώρες όπως την Αυστρία το απαγόρευσαν, ενώ το νοσοκομείο απο την Γερμανία τους πρότεινε να εμβολιαστούν με το σκεύασμα της pfizer, για αυτό και προχώρησε σε εμβολιασμό με το συγκεκριμένο σκεύασμα.

Τέλος ο πατέρας του αγοριού ευχαρίστησε τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό του, ενώ για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε απάντησε πως “Δεν βλέπω τα μίντια. Το μόνο που με νοιάζει, αυτή τη στιγμή είναι το παιδί μου”.

One Reply to “Ο Πατέρας του τρίχρονου μιλά αποκλειστικά στο ecosmoscy.news”

  1. Τι άλλο έπρεπε να κάνουν οι αρμόδιοι στην Κύπρο σε αυτούς τους γονείς για να θεωρηθεί πίεση και εκβιασμός δηλαδή? Ειδικά μετά που φάνηκε ότι δεν υπήρχε καμία απαγόρευση από την Γερμανία για μετάβαση των ανεμβολιαστων γονιών του παιδιού. Να δούμε τώρα με Τι βρήκαν να εκβιάσουν τον πατέρα του παιδιού για να βγει να καλύψει τον υπουργό και τους παρατρεχαμενους του. ΝΤΡΟΠΗ τους για ακόμα μια φορά. Δεν έχουν κανένα όριο και κανένα ηθικό φραγμο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *