ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Πυρκαγιά σε διόροφη κατοικία. Στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ιδιοκτήτης κατοικίας που κατάφερε να κατασβήσει πυρκαγιά που ξέσπασε στο σπίτι του στην Αγία Νάπα.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, λίγα λεπτά πριν από τις εννέα το βράδυ της Κυριακής δέχθηκαν κλήση για πυρκαγιά σε διώροφη κατοικία, σε συγκρότημα κατοικιών στην Αγία Νάπα.

Ανταποκρίθηκε ο Πυροσβεστικός Σταθμός Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου με δύο πυροσβεστικά οχήματα ωστόσο η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο η ώρα 21:41 από τον ιδιοκτήτη πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ένας καναπές στη βεράντα της οικίας και εκτεταμένες ζημιές έπαθαν μικρο-έπιπλα στο εσωτερικό της οικίας, καθώς επίσης όλο το εσωτερικό έπαθε ζημιές από τον καπνό.

Στον ιδιοκτήτη δόθηκαν πρώτες βοήθειες από την ομάδα πυρόσβεσης και κλήθηκε ασθενοφόρο για μεταφορά του στο νοσοκομείο Αμμοχώστου, καθότι εισέπνευσε καπνό στην προσπάθειά του να κατασβήσει την πυρκαγιά.

Από την Πυροσβεστική Υπηρεσία έγινε επιθεώρηση και τελική κατάσβεση ενώ θα ακολουθήσει διερεύνηση αιτιών της πυρκαγιάς, σε συνεργασία με την Αστυνομία, η οποία εκ πρώτης όψεως φαίνεται να προκλήθηκε από είδη καπνιστή.

Πηγή: cyprustimes.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *