Λάβρος ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος για την 24χρονη: “Ακούστε λοιπόν ψεύτες”

Τη δική της απάντηση στις ανακοινώσεις της ΕΛ.ΑΣ. και της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Θεσσαλονίκης αναφορικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών της εξετάσεων, έδωσε η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Σημειώνεται πως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που εστάλησαν χθες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο από την Ελβετία και έφτασαν στα χέρια της 5ης ανακρίτριας Θεσσαλονίκης έδειξαν ότι βρέθηκε στον οργανισμό της 24χρονης χαμηλό ποσοστό αλκοόλ, ενώ δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ούτε φαρμακευτικές ουσίες.

«Τα αποτελέσματα όλα είναι αρνητικά σε ουσίες. Ακόμη και το αλκοόλ είναι ελάχιστο που είναι άνευ σημασίας» ανέφεραν πηγές από το περιβάλλον του 27χρονου εμπλεκόμενου.

Η υπόθεση, πάντως, αναμένεται να τραβήξει κι’ άλλο, αφού η πλευρά της 24χρονης αναμένεται να ζητήσει επανεξέταση των δειγμάτων, τα αποτελέσματα των οποίων θα χρειαστούν κάποιες ημέρες για να βγουν.

Η ιατροδικαστική εξέταση, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, έγινε την επόμενη ημέρα (σ.σ. από όσα συνέβησαν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς) στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, όπου ελήφθησαν πέντε στειλεοί με επιχρίσματα της παθούσας για προσδιορισμό βιολογικού υλικού (DNA), τα οποία παραδόθηκαν στην Αστυνομία την επόμενη ημέρα.

Η απάντηση της 24χρονης

Όπως ισχυρίζεται η 24χρονη «εκείνη την ημέρα πήγα από την πρώτη στιγμή στην αστυνομία, μου πήρε κατάθεση ένας αστυνόμος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης και ενώ είχα πει ότι ήμουν σε αυτό το νοσοκομείο δεν είχαν δώσει εντολή για να μην καθαριστεί το συγκεκριμένο δωμάτιο, άλλαξαν βάρδια οπότε ο αστυνομικός που ήρθε είπε ότι «κακώς παίρνετε κατάθεση από την κοπέλα και δεν έχετε διατάξει να μην καθαριστεί το δωμάτιο» και έπειτα έδωσε την εντολή.

«Δεν μου έδωσαν ουροσυλλέκτες, μου είπαν ότι εγώ πρέπει να πάω να τους πάρω. Έψαχνα για περίπου 40 λεπτά, δεν μπορούσα να τα βρω γιατί έβλεπα θολά. Έβαλα GPS και με πολύ μεγάλη δυσκολία κατάφερα να βρω φαρμακείο και γύρισα αλλά δεν μου είπαν εκείνη τη στιγμή »δώσε τα ούρα»».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΨΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ! … και δείτε αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι πόσο χαμηλά πέφτουν εκείνοι οι οποίοι όφειλαν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων. Από 8 έως 12 ώρες λέει η διεθνής βιβλιογραφία ότι πρέπει να γίνει η λήψη ούρων για να ανιχνευθεί το χάπι του βιασμού και εκείνοι την έκαναν το βράδυ μετά από 18 ώρες κι αφού είχε ουρήσει επανειλημμένα! Χώρια ότι ψεύδονται πως της έδωσαν ουροσυλέκτες. Έτσι έγραψαν στην ανακοίνωση της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης χθες βράδυ: Της χορηγήσαμε ουροσυλέκτες»!Όχι μόνο δεν τους χορήγησαν αλλά την έστειλαν ζαλισμένη να τους αγοράσει από φαρμακείο που έψαχνε στην Θεσσαλονίκη της πρωτοχρονιάτικης αργίας! Θλιβεροί οι ίδιοι, τα έντυπα τους και τα κανάλια τους! Διαδώστε το.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *