Τους “έπιασαν” στον υπνο βραδιάτικα. Δραπέτευσαν δύο κρατούμενοι στην Πάφο

Στο ίδιο έργο θεατές για άλλη μια φορά, καθότι άλλοι δύο κρατούμενοι δραπέτευσαν μέσα από τα χέρια της Αστυνομίας, το βράδυ της Παρασκευής, στην Πάφο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο αλλοδαπούς, οι οποίοι κρατούνταν στα κρατητήρια του Κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατάφεραν το πρωί να ξεφύγουν του ελέγχου από τα μέλη της δύναμης και να δραπετεύσουν.

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, η ηγεσία της Αστυνομίας διέταξε έρευνα, ενώ μελετώνται κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες διέλαθαν της προσοχής των αστυνομικών και απέδρασαν οι δύο κρατούμενοι.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενοι το τελευταίο διάστημα ξεφεύγουν από τα χέρια της Αστυνομίας, καθότι το τελευταίο εξάμηνο, έχουν καταγραφεί συνολικά πέντε αποδράσεις.

Οι προηγούμενες αποδράσεις σημειώθηκαν στους Αστυνομικούς σταθμούς Πάφου, Λεμεσού, Ομορφίτας, με τους δύο εξ αυτών να συλλαμβάνονται και τον τρίτο να συνεχίζει να παραμένει άφαντος.

Πηγή: reporter.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *