Θλίψη για την 43χρονη Ilinca…”Έφυγε μια δυναμική γυναίκα”

Θλίψη σκόρπισε στην επ. Αμμοχώστου, ο θάνατος της 43χρονης Ilincas Apur, μετά απο άνιση μάχη που έδινε με την επάρατη νόσο. Η ilinca Apur, ήταν μια δυναμική γυναίκα που παρα τους αφόρητους πόνους δεν το έβαζε ποτέ κάτω και συνέχιζε τον αγώνα για ζωή. H άτυχη γυναίκα καταλείπει μια κόρη 20 ετών.

Σε ανακοίνωση του το Φιλανθρωπικό σωματείο εθελοντικής προσφοράς ΚΕΠΑ στο οποίο βρισκόταν η 43χρονη τις τελευταίες εβδομαδες αναφέρει:

Δυστυχώς σήμερα έφυγε πρόωρα η Ilinca-Florenta Apur σε ηλικία 43 χρόνων για το αιώνιο ταξίδι μετά από μερικές εβδομάδες παραμονής στο ΚΕΠΑ στο δωμάτιο ανακουφιστικής φροντίδας και αφού μετάλαβε των αχράντων μυστηρίων. Πάλεψε γενναία και με τόλμη αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.Η Ιlinca ήταν μια πολύ δυναμική γυναίκα. Εργαζόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή όταν αισθανόταν καλύτερα και όταν τελείωνε τον κύκλο της χημειοθεραπείας επέστρεφε πίσω στη δουλειά της. Στο ΚΕΠΑ, ενώ βρισκόταν στο κρεβάτι του πόνου, βοηθούσε τους νοσηλευτές για την φροντίδα της και πολλές φορές ζητούσε γάντια για να βοηθήσει στην σίτιση και το λουτρό της. Πάντα ήταν ευγενική. Ήταν πολύ καλός άνθρωπος και πολύ καλή μανούλα… Λάτρευε τη μοναχοκόρη της Κιραλίνα.Η Κιραλίνα (20 ετών) καθημερινά ήταν δίπλα από τη μητέρα της. Ένα εργαζόμενο κορίτσι που παράλληλα σπουδάζει στο UCLAN έχασε το στήριγμά της, τη μανούλα της… Ο Θεός να δίνει δύναμη σε αυτό το κορίτσι να προχωρήσει στη ζωή της και να αναπαύσει την ψυχή της μητέρας της.Η κηδεία θα γίνει την Δευτέρα 7/2/22 η ώρα 11π.μ στον Άγιο Θωμά.Αιωνία να είναι η μνήμη της.🙏Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη οικογένεια της.Το ΚΕΠΑ θα προσφέρει δωρεάν Γεύμα Αγάπης για άπορες οικογένειες στη μνήμη της.

One Reply to “Θλίψη για την 43χρονη Ilinca…”Έφυγε μια δυναμική γυναίκα””

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *