Θρίλερ με την υπόθεση βιασμού της 24χρονης. “Θα αποδείξω την αλήθεια” αναφέρει

Όσο περνούν οι μέρες και προχωρά η έρευνα των Αρχών τόσο πυκνώνει το μυστήριο της σουίτας 602 στο πεντάστερο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Με μοναδικό δεδομένο την καταγγελία της Γεωργίας Μπίκα για βιασμό από δύο ή και τρία άτομα, όλα τα υπόλοιπα ερμηνεύονται διαφορετικά από κάθε πλευρά.

Οι καθαρές τοξικολογικές εξετάσεις περιπλέκουν την κατάσταση καθώς ναι μεν δεν μπορούν να αποκλείσουν τον ομαδικό βιασμό, εντούτοις είναι ένα στοιχείο που μπήκε στη δικογραφία και θα το λάβει σοβαρά υπόψη του το δικαστήριο.

Λύση και πλήρη διαλεύκανση της ιστορίας θα δώσουν, λένε οι αρμόδιες αρχές, τα αποτελέσματα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, τα αρχεία που θα ανασυρθούν από τα κινητά τηλέφωνα και τα τάμπλετ των πέντε εμπλεκομένων, αλλά κυρίως οι καταθέσεις των 50 προσώπων που από τις 12.30 τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς μέχρι τις 5 το ξημέρωμα πέρασαν από την προεδρική σουίτα του ΜΕΤ, καθώς και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, αλλά και των ατόμων που γνώριζαν τον 32χρονο μετρ και διοργανωτή του ρεβεγιόν.

Η Γεωργία είναι αποφασισμένη να αποδείξει ότι τα όσα είπε στις καταθέσεις της είναι 100% αληθινά. Πιστεύει ότι με κάποιον τρόπο ναρκώθηκε εκείνο το βράδυ, έχασε τις αισθήσεις της και γι’ αυτό ζητάει ταυτοποίηση και επανέλεγχο του δείγματος των ούρων και πιο ενδελεχή έρευνα εντοπισμού ουσιών μέσω DNA και τρίχας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *