ΚΥΠΡΟΣ: Κακοποιούσε τις αδελφές του όταν ήταν ανήλικες. Πως αποκάλυφθηκε ο εφιάλτης

Της Ιωάννας Μάντζιηπα – philenews.com

Άλλη μια σοκαριστική υπόθεση βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, με θύματα δύο αδελφές και θύτη τον αδελφό τους, ο οποίος φέρεται να τις κακοποιούσε σεξουαλικά όταν αυτές ήταν ανήλικες.

Οι δύο νεαρές βρήκαν τη δύναμη και πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να μιλήσουν και να αποκαλύψουν τον εφιάλτη που βίωναν, ο οποίος ξεκίνησε πριν από 12 χρόνια μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, με φερόμενο θύτη τον αδελφό τους, ο οποίος ήταν τότε ανήλικος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φ», οι δύο αδελφές προέβησαν σε καταγγελία ενώπιον των Αρχών καταγγέλλοντας ότι από το έτος 2010, όταν η μια ήταν έξι ετών και η άλλη οκτώ, ο τότε 15χρονος αδελφός τους τις κακοποιούσε σεξουαλικά, κάτι που συνεχίστηκε μέχρι το 2014. Μάλιστα, η μία εκ των δύο κατήγγειλε ότι στο διάστημα των τεσσάρων χρόνων, ο αδελφός της τη βίαζε κατά χρονικά διαστήματα. Ο εφιάλτης για τη μεγαλύτερη αδελφή, σύμφωνα με το κατηγορητήριο σταμάτησε το 2014 όταν αυτή ήταν 12 ετών.

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της Δικαιοσύνης και χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού παρέπεμψε την υπόθεση για εκδίκαση σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου. Η υπόθεση ορίστηκε στα μέσα Μαρτίου 2022, με τον 27χρονο να καλείται να απαντήσει στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Ανάμεσα στο πολυσέλιδο κατηγορητήριο περιλαμβάνονται πέραν των 25 κατηγοριών που αφορούν τα αδικήματα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιού, απόπειρας διαφθοράς γυναίκας κάτω των 13 ετών, κοινή επίθεση, απειλή, βιασμός, αιμομιξία και σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 27χρονος αφεθεί ελεύθερος με όρους μέχρι την έναρξη της δίκης. Συγκεκριμένα, να υπογράψει χρηματική εγγύηση ύψους €10.000, τα στοιχεία του να τοποθετηθούν στον κατάλογο στοπ λιστ, να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να υπογράφει καθημερινά σε Αστυνομικό Σταθμό της Λεμεσού. Επίσης, το Δικαστήριο εξέδωσε διάταγμα να μην πλησιάζει τις παραπονούμενες σε απόσταση 50 μέτρων και να μην εισέρχεται στην οικία τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *