Με τις απαντήσεις των ανακριτών στον Γενικό Εισαγγελέα ο φάκελος με το υλικό Γκιώνη

Με κάποια καθυστέρηση λόγω διευκρινήσεων που ζήτησε ο Γενικός Εισαγγελέας και με τις απαντήσεις-σημειώσεις των ανακριτών σε κάθε ενότητα που έθεσε ενώπιον τους ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης, παραδίδεται σήμερα ή το αργότερο αύριο στον Γενικό Εισαγγελέα ο φάκελος της υπόθεσης που τις προηγούμενες μέρες απασχόλησε την επικαιρότητα.

Ως γνωστόν, αφορά τις εξετάσεις που έγιναν σε σχέση με το υλικό που στάλθηκε από τον Ελλαδίτη ακτιβιστή μέσω ηλεκτρονικής επιστολής, σχετικά με υπόθεση για δράση κυκλωμάτων βιασμών και σεξουαλικής εκμετάλλευσης στην Κύπρο, στον απόηχο της σοκαριστικής υπόθεσης βιασμού της νεαρής Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο Γιώργος Σαββίδης, αφού μελετήσει τον φάκελο αναμένεται να δώσει οδηγίες εάν κρίνει πως οτιδήποτε που αναφέρεται σε αυτόν χρήζει περαιτέρω διερεύνησης. Όπως αναφέρουν πληροφορίες τις τελευταίες μέρες προηγήθηκαν συσκέψεις πριν από την παράδοση του φακέλου για την υπόθεση.

Όπως είχε αναφέρει σε δηλώσεις του προ ημερών ο Εκπρόσωπος της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, οι κυπριακές αρχές δεν είχαν μέχρι τότε λάβει ενημέρωση από τις ελληνικές αρχές αν υπήρξε οποιαδήποτε εμπλοκή από Κύπρο.

Τα όποια ευρήματα, αναμένεται ότι θα αποσταλούν και στην Ελλάδα, ενώ θα ενημερωθεί και ο ακτιβιστής.

Πηγή: cyprustimes.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *