Δημήτρης Κοτσιέκκας: Το παιδί που έζησε στο ριζοκάρπασο παρουσιάζει το νέο του βιβλίο

Ο Δημήτρης Κοτσιέκκας, είναι ένας 28χρονος, δικηγόρος στο επάγγελμα, που για αρκετά χρόνια έζησε στο Ριζοκάρπασο. Η ζώη εκεί δεν ήταν καθόλου εύκολη. Όταν ο Δημήτρης ενηλικιώθηκε αποφάσισε να σπουδάσει νομική, ενώ εκδόσε και ένα βιβλίο που έγραψε ο ίδιος, ενώ έχει στα σκαριά, άλλο ένα το οποίο ακόμη να εκδοθεί.

Ο συγγραφέας που κατάγεται από το Ριζοκάρπασο και ανήκει στην κοινότητα των Ελληνοκυπρίων που παρέμειναν εγκλωβισμένοι στον τόπο τους μετά τα γεγονότα του 1974 αφού απόφοιτησε απο την Νομικής Σχολή του Πανεπιστημίου Κύπρου, σπούδασε παράλληα Πολιτικές Επιστήμες και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στις Διεθνής Σχέσεις.

Το έργο «Από που είσαι» ασχολείται με το θέμα των εγκλωβισμένων, ως κοινωνικό φαινόμενο και κινείται διεπιστημονικά ανάμεσα στην ιστορία και την λογοτεχνία. Βασίζεται στην καθημερινότητα των εγκλωβισμένων του Ριζοκάρπασου και περιστρέφεται γύρω από την ιστορική και λογοτεχνική γραφή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σύνδεσμος Ευημερίας Ατόμων με Νοητική Αναπηρία σας προσκαλεί στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Κοτσιεκκά για την πορεία και τη ζωή των εγκλωβισμένων στην Καρπασία, με τίτλο: «Από πού είσαι;»Παρασκευή, 18 Φεβρουαρίου 2022 Ώρα 7.00 μ.μ.Δημοτικό Θέατρο ΛατσιώνΤο βιβλίο παρουσιάζει ο Σταύρος Σταύρου (Στιχουργός, Αντιπρόεδρος ΣΕΑΝΑ). Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της έντιμης Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων, κ. Αννίτας Δημητρίου.Μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου θα διατεθεί για στήριξη του ΣΕΑΝΑ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *