ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Ψάχνουν και το δίδυμο αδελφάκι της 4χρονης που εντοπίστηκε μόνη

Απίστευτη τροπή λαμβάνει ο εντοπισμός κοριτσιού ηλικίας 4 ετών τα ξημερώματα, από άνδρες των Ηνωμένων Εθνών που το εντόπισαν να βρίσκεται μόνο του εντός της νεκρής ζώνης στην Αθηένου.

Η Κυπριακή Αστυνομία ενημερώθηκε από τα Ηνωμένα Έθνη, ότι οι γονείς ανέφεραν ότι έχασαν στην ίδια περιοχή και το δίδυμο αδελφάκι της. Οι γονείς, βρίσκονται στον λεγόμενο Αστυνομικό Σταθμό Λευκωσίας στα κατεχόμενα, όπου μετέβησαν για να δηλώσουν την εξαφάνιση των παιδιών τους.

Σύμφωνα με την πληροφόρηση που έλαβαν οι κυπριακές αρχές, οι γονείς, που κατάγονται από το Πακιστάν, ανέφεραν ότι στην προσπάθειά τους τα ξημερώματα να περάσουν μέσω της νεκρής ζώνης, από τα κατεχόμενα στις ελεύθερες περιοχές, λόγω του σκότους έχασαν τα δύο παιδιά.

Οι κυπριακές Αρχές, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τα Ηνωμένα Έθνη και εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να συμβάλουν στις έρευνες. Έρευνες στην περιοχή διενεργούν τα Ηνωμένα Έθνη. Υπενθυμίζεται ότι κοριτσάκι εντοπίστηκε σε περίπολο που πραγματοποιούσαν άνδρες των Ηνωμένων Εθνών, γύρω στις 4 σήμερα τα ξημερώματα.

Οι άνδρες των Ηνωμένων Εθνών μετέφεραν το κοριτσάκι στον Αστυνομικό Σταθμό της Αθηενου, μέλη του οποίου ενημέρωσαν τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας για το περιστατικό.

Πηγή: philenews.com – Νατάσα Χριστοφόρου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *