Τα γάντια “πρόδωσαν” τους δράστες της δολοφονίας Φαλγιαλί

Ένα ζευγάρι επώνυμα γάντια που βρέθηκαν πεταμένα στη σκηνή του εγκλήματος οδήγησαν την αστυνομία στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του Τ/κ επιχειρηματία Χαλίλ Φάλγιαλι, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Σοζτζού, την ώρα που όλα έδειχναν ότι είχε γίνει πολύ επαγγελματικά.

Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα, ξεκίνησαν από τη διεθνούς φήμης μάρκα και το ομώνυμο κατάστημα στην Κερύνεια, διερευνώντας ποιος αγόρασε το γάντι που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά. Και ο υπάλληλος θυμήθηκε, αλλά και τεκμηριώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος.

Πρώτα συνελήφθη ο Ομέρ Τουντς από το Μπάτμαν της Τουρκίας, και στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της δολοφονίας βρισκόταν με τον Μουσταφά Σοϊλεμέα, ο οποίος το πρωί αμέσως μετά το έγκλημα επέστρεψε με αεροσκάφος στην Τουρκία. 

Η Σοζτζού δημοσιεύει και δηλώσεις του Νιχάτ Βαρόλ, Προέδρου του 9ου Ανωτάτου Ποινικού Δικαστηρίου που είχε δικάσει τη Συμμορία Σοϊλεμέζ. “Η ομάδα Σοϊλεμέζ έλαβε την πρώτη της ποινή το 1999 από το δικαστήριο του οποίου προέδρευα. Ακόμη και με τους δικηγόρους τους ήμασταν στην ίδια στρατιωτική σχολή και αργότερα αποφοιτήσαμε μαζί από τη νομική. Έχουν σχέσεις με το βαθύ κράτος. Ενδεχομένως να μην μπορεί κανείς να τα βάλει μαζί τους. Πολλοί από τους αρχηγούς ομάδων οργανωμένου εγκλήματος είναι πλέον φίλοι πολιτικών και είναι ελεύθεροι. Μήπως κάποιοι από αυτούς δεν είχαν οχήματα κρατικής προστασίας και κρατική προστασία;”, ανέφερε.

Πηγή: KYΠΕ  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *