ΤΩΡΑ: Έξω απο το Γ.Ν Λάρνακας με γαρύφαλλα συγγενείς και φίλοι της Φιλιώς. Ισχυρές δυνάμεις στην σκηνή

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Έξω απο το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, βρίσκονται αυτή την ώρα, συγγενείς και φίλοι της Φιλιώς οι οποιόι ζητούν δικαίωση για τον θάνατο της 33χρονης κοπέλας που έσβησε ξαφνικά απο την ζωή.

Υπενθυμίζεται ότι η η άτυχη κοπέλα, αφού είχε αναφέρε ότι έχει ιστορικό θρμβοφιλίας, την διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα και έτσι προχώρησε σε εμβολιασμό με το σκεύασμα της Moderna.

“Mετά απο 20 ημέρες μαύρισε το δάκτυλό της και πήγε στο Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου της έδωσαν panadol και την έδιωξαν. Με τρόπο αντιεπαγγελματικό, αφού ξαναπήγε για εξέταση λίγες μέρες αργότερα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας της, με αφόρητους πόνους, στο σώμα, την άφησαν να περιμένει για δυόμιση ώρες σε αναπηρικό. Μετά την απίστευτή ταλαιπωρία και αφού τελικά υποβλήθηκε σε εξέταση MRI όπου και δεν έδειξε κάτι ενώ αργότερα υποβλήθηκε και σε αξονική τομογραφία στην κοιλιακή χώρα, οι γιατροί ενημέρωσαν την οικογένεια ότι υπήρξαν θρομβώσεις. Τελικά η Φιλιώ έφυγε για το μεγάλο ταξίδι.”

Στο μεταξύ έυλογα ερωτήματα εγείρονται όπως μας αναφέρει πηγή απο το περιβάλλον της οικογένειας, για την νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επι της σορού της 33χρονης, καθώς λήφθησαν δείγματα για ιστοπαθολογικές εξετάσεις, προκειμένουν να διαφανούν τα αίτια θανάτου της 33χρονης, την ώρα που η αξονική τομογραφία, “μίλησε”αφού οι ίδιοι οι γιατροί ανέφεραν πως η κοπέλα ήταν γέματη θρόμβους στην κοιλιακή χώρα, ενώ η ίδια ήταν θρομβοφιλική.

Σημειώνεται ότι ο Υπ. Υγείας διέταξε έρευνα για το συμβάν, ενώ πργαμτοποιείται και νέα νεκροτομή επι της σορού της 33χρονης απο τον ιατροδικαστή Πανίκο Σταυρινό εκ μέρους της οικογένειας, ενώ για τις ιστοπαθολογικές εξετάσεις αναλαμβάνει ο Κύπριος ιατροδικαστής στη Βρετανία, Ανδρέα Μαρνερίδη, ο οποίος βρίσκεται στην Κύπρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *