Καραγιάννης σε πολίτη: ” Aν πάει κάποιος στο toilet πρέπει να το ξέρετε;”

Άφωνη έμεινε γυναίκα, με την απάντηση του καθηγητή Ιολογίας, Δρ Πέτρου Καραγιάννη σε σεμινάριο που είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι πολίτες, με τίτλο “Mύθοι και Πραγματικότητα” – Ανοικτός διάλογος με τους πολιτές, το οποίο διεξήχθη στις 15 Ιανουαρίου 2022, στην Αίθουσα “Μίκης Θεοδωράκης”, στα πάνω Πολεμίδια στην Λεμεσό, με συντοντιστή της σύζήτησης τον καθηγήτη Κωνσταντίνο Φελλά.

Στο σεμινάριο, είχαν την ευκαιρία πολίτες να συζητήσουν με τα μέλη της επιτροπής σε μια προσπάθεια να λύθουν οι απορίες τους ως προς τα εμβόλια.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδυκτίου, ο Καθηγητής Ιολογίας ακούγεται να λέει ότι “Όλες οι παρενέργειες, των εμβολίων σημειώνονται σε κίτρινη κάρτα που πάει στο Υπουργείο. Επομένως, όλες οι παρενέργειες, σοβαρες παρενέργειες, μετά τα εμβόλια, καταγράφονται απο την ομάφα φαρμακοεπαγρύπνησης” , με γύναίκα που παρακολουθούσε το σεμινάριο να τον διακόπτει αναφέροντας του ότι “Πρέπει να είναι δημόσια αυτά” με τον Καθηγήτη να απαντά “Αν πάει κάποιος στο toilet, πρέπει να το ξέρετε;”

H ανακοίνωση για την συζήτηση:

Εκστρατεία ενημέρωσης των πολιτών για την εξέλιξη της πανδημίας Covid-19 Ανοικτός διάλογος με τους πολίτες: “Μύθοι και Πραγματικότητα” Στο πλαίσιο των προσπαθειών για σωστή και έγκυρη ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την πανδημία Covid–19 το Υπουργείο Υγείας σε συνεργασία με τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο, διοργανώνουν το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2022, στην αίθουσα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων “Μίκης Θεοδωράκης” στα Πάνω Πολεμίδια στις 15:00 το απόγευμα, ανοικτή συζήτηση με τους πολίτες με θέμα: “Πανδημία Covid19: “Μύθοι και Πραγματικότητα”. Σκοπός της συλλογικής αυτής προσπάθειας είναι η συζήτηση και ο ανοικτός διάλογος, με στόχο τις επιστημονικά τεκμηριωμένες απαντήσεις σε θέματα που ταλανίζουν τους πολίτες σε σχέση με την πανδημία. Τη συζήτηση θα συντονίζει ο καθηγητής Κωνσταντίνος Φελλάς. · Οι εκστρατείες του Υπουργείου Υγείας που στόχο έχουν την ενημέρωση των πολιτών, εξαιρούνται από τις αποφάσεις που ισχύουν για τα θέατρα και δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι πολίτες ανεξαρτήτως ιστορικού εμβολιασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *