Ο αδελφότεκνος του άτυχου 44χρονου στο ecosmoscy: ” Του έγραψαν συνταγή και τον έστειλαν σπίτι”

Ρεπορτάζ: Mιχάλης Αντωνίου

Στο ecosmoscy.news, μίλησε ο αδελφότεκνος του 44χρονου Γιασουμή Κιλέ που “έφυγ唨ξαφνικά απο την ζωή.

Όπως αναφέρει ο αδελφότεκνος του άτυχου 44χρονου αναφέρει πως: “To περασμένο Σάββατο προχώρησε στην τρίτη δόση του εμβολίου με το σκεύασμα της Pfizer. Aπο το Σάββατο και μετά , παρουσίαζε κάποια συμπτώματα, όχι τόσο έντονα, μέχρι που την Παρασκευή μας ανέφερε πως είχε αφόρητους πόνους στα όστα και σε ολόκληρο το σώμα”

Σε ερώτηση είναι πως έδρασαν οι γιατροί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Αμμοχώστου όπου και τον μετέφεραν ο αδέλφότεκνος του άτυχου Κιλέ, απάντησε πως: “Tο μόνο που έκαναν ήταν η εξέταση ραπιτ τεστ, και αφού βγήκε αρνητικό, του μέτρησαν την πίεση. Όταν τον ρώτησαν πως αίσθανεται και τους περιέγραψε ότι έχει αφόρητους πόνους στα οστα, τον διαβεβαίωσαν ότι είναι παρενέργειες απο το εμβόλιο, και πως χρειάζεται ξεκούραση. Αφού λοιπόν του συνταγογράφησαν φάρμακο για να καταπραύνει τους πόνους τον έστειλαν σπίτι”.

Υπενθυμίζεται πως τον άτυχο Κιλέ, εντόπισε νεκρό στο κρεβάτι του συγγενικό του πρόσωπο, ενώ κατα την νενονμισμένη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαρνακας δεν κατέστη δυνατό να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του 44χρονου.

Ως εκ τούτου, παραλήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές εξετάσεις. Σημειώνεται ότι παρών κατά την νεκροτομή επί της σορού, ήταν ο ιατροδικαστής Πανίκος Σταυριανός εκ μέρους της οικογένειας.

“Περιμένουμε τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, ενώ δεν αποκλείεται να κινηθούμε νομικά ως προς την αντιμετώπιση του δικού μας ατόμου απο τους ιατρούς του Νοσοκομείου Αμμοχώστου” κατέληξε ο αδελφότεκνος του 44χρονου στο ecosmoscy.news

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *