Έντονες αντιδράσεις για το κλείσιμό του εναέριου σε Ρωσία: “Καταστροφικές συνέπειες”

Καταστροφικές χαρακτηρίζουν τις συνέπειες, οι Κύπριοι πολίτες, μετά την ανακοίνωση για το κλείσιμο του εναέριου χώρου της Κύπρου σε Ρωσία.

Οι πολίτες κάνουν λόγο για καταστροφικές συνέπειες, επικαλούμενοι την τουριστική περίοδο που αναμένεται να αρχίσει, αφού το “παζάρι” της τουριστικής πιάτσας, συγκαταλέγεται κυριώς απο Ρώσους τουρίστες.

Μάλιστα πολλοί είναι αυτοί που κάνουν λόγο για…τελειωτικό κτύπημα που θα πλήξει την Κυπριακή οικονομία, η οποία είναι ήδη επηρεασμένη απο την πανδημία.

Δείτε μερικά απο τα σχόλια που κατακλύζουν τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης:

Ο απλός ο κόσμος έχει πληγεί από τις αποφάσεις σας εδώ και καιρό. Με τούτο εδώκετε μας το τελειωτικό χτύπημα. Πώς θα ζήσει ο κόσμος που ζεί που τον τουρισμό και τους Ρώσους;; Εσείς όλοι που αποφασίζετε εκ του ασφαλους χωρίς να επηρεάζεστε καθόλου να παρετηθήτε! Δεν επήρετε ως τώρα μιαν απόφαση για το καλό της Κύπρου.

Όταν έρχονταν οι Ρώσοι να στηρίξουν την οικονομία στα καζίνο και τον τουρισμό μόνο κόκκινο χαλί δεν τους έβαλαμε! Τώρα εν οι κακοί της υπόθεσης.

Αυριο ο κοσμος μας θα ειναι ανεργος..τουρισμος γιοκ!!

2 Replies to “Έντονες αντιδράσεις για το κλείσιμό του εναέριου σε Ρωσία: “Καταστροφικές συνέπειες””

  1. Απερίσκεπτα και επικίνδυνα η κυβέρνηση έτρεξε να καταδικάσει και επιβάλει πρώτη κυρώσεις στη Ρωσία. Στη Ρωσία που πάντα υποστηρίζει τη χώρα μας στο Συμβούλιο Ασφαλείας και που τη τροφοδοτεί με τουρισμό. Δεν σεβάστηκε η κυβέρνηση τους Ρώσους μόνιμα διαμένοντες στο νησί που αποκλείστηκαν είτε εδώ είτε στη Ρωσία χωρίς χρήματα. Μόνο και μόνο για ανθρωπιστικούς λόγους η κυβέρνηση έπρεπε να τηρήσει μια ήπια και διπλωματική θέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *