Πολιτικά οφέλη εν μέσω πολέμου…Ετοιμάζονται να υποδεχθούν Ρώσους τουρίστες στα κατεχόμενα

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Την ώρα που ο πλανήτης, παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίξεις, γύρω απο την ρώσικη εισβολή στην Ουκρανία, στην Τουρκία και συνεπώς στα κατεχόμενα, τρίβουν τα…χέρια τους και αναμένουν πως και πως την άφιξη Ρώσων τουριστών.

Οι δηλώσεις Τατάρ, που λίγο πολύ χαρακτήρισε ως παράνομη την απόφαση της Δημοκρατίας να κλείσει το FIR, ως ένδειξη στήριξης στον Ουκρανικό λαό, που αυτές τις ώρες βομβαρδίζεται ανελέητα, για 12η ημέρα απο του Ρώσους στρατιώτες.

Στο μεταξύ, Ομοσπονδοιακή Υπηρεσία Τουρισμού Ρωσία διαβεβαίωσε πως Τουρκία, Αίγυπτος και Τυνησία επιβεβαίωσαν ότι αναμένουν Ρώσους τουρίστες. Διαβεβαίωσαν ότι ενδιαφέρονται για συνεργασία με τη Ρωσική Ομοσπονδία και ότι σε αυτές τις χώρες δεν θα επιβληθούν περιορισμοί στους Ρώσους τουρίστες.

Αξίζεί να σημειωθεί πως στα κατεχόμενα αναμένουν την άφιξη Ρώσων τουριστών, εφόσον η Τουρκία δεν έχει επιβάλει οποιονδήποτε περιορισμό, στην Ρωσία, ενώ στην Αγία Νάπα όπως πληροφορούμαστε, προσπαθούν να επενδύσουν σε Σκανδιναβούς και Ισραηλινούς τουρίστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *