Ετοιμάζει εξώδικο 38 σελίδων κατά της Pfizer η Δημουλίδου

Εξώδικο 38 σελίδων, κατά της Pfizer ετοιμάζει η γνωστή συγγραφέας, Χρυσηίδα Δημουλιδου, καθώς η ίδια όπως αναφέρει, έπαθε αυτοάνοσο μετά την δεύτερη δόση εμβολιασμού της με το σκεύασμα της Pfizer.

Η γνωστή συγγραφέας ανέφερε στη «Ζούγκλα» πως διαγνώστηκε με αυτοάνοσο νόσημα και κατόπιν επικοινωνίας της με τη Pfizer η απάντηση που έλαβε για τα σοβαρά συμπτώματα που εκδήλωσε με τις δύο δόσεις του εμβολίου ήταν απογοητευτική.

«Μετά τη δεύτερη δόση, ξύπνησα και νόμιζα ότι τράκαρα με τρένο. Δεν μπορούσα να σηκωθώ από το κρεβάτι. Νόμιζα ότι στο κεφάλι μου είχαν βάλει τούβλα, σίδερα, ένα φοβερό βάρος. Δύο 24ωρα μετά το εμβόλιο εμφάνισα μελανιές στο αριστερό χέρι. Είμαι ένα από τα θύματα του εμβολίου. Έχω διαγνωστεί με Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο και βρίσκομαι σε συνεχόμενη φαρμακευτική αγωγή τουλάχιστον για τα επόμενα δύο χρόνια».

Περιέγραψε ακόμη πως το πρόσωπό της να παραμορφώθηκε, έπεσαν τα βλέφαρά της, όπως και τούφες από τα μαλλιά της.  Τότε ήταν που ήρθε σε επικοινωνία με τη Pfizer και σύμφωνα με την ίδια η βιολόγος που στην άλλη γραμμή της έκλεισε το τηλέφωνο.

Έπειτα η ίδια απέστειλε μία οκτασέλιδη επιστολή στον φαρμακευτικό κολοσσό όπου εξηγούσε τι της συνέβη και η απάντηση που έλαβε ήταν σε ελεύθερη μετάφραση κατά την ίδια ότι «σας χρησιμοποιήσαμε ως πειραματόζωο και ως Πόντιοι Πιλάτοι νίπτουμε τας χείρας μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *