Συνέχεια στο Θρίλερ της Yuliia…”Όταν κάλεσα την μητριά μου, της άρπαξαν το τηλέφωνο και μου είπε να μην την ξανακαλέσω”

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Σταματημό δεν έχουν οι αποκαλύψεις, σχετικά με την φρίκη που βιώνει η Ουκρανία, η οποία μετρά την 14η μέρα εισβολής της Ρωσίας στην χώρα, ενώ αναμένεται σήμερα, η πλήρης κατάληψη του Κίεβου.

Η Yuliia, η οποία περιέγραψε χθες στο ecosmoscy.news , τα όσα βιώνει η χώρα της, αναφερόμενη στον πατέρα της και την μητριά της, ο οποίοι βρίσκονται στην Πολωνία, με την μητέρα και την γιαγιά της να παραμένουν πίσω, εγκλωβισμένοι στο σταθμό του τρένου, δηλώνοντας πως ίσως να είναι και πιο ασφαλές παραμένοντας εκεί.

Η Yuliia, η οποία υπενθυμίζουμε πως είναι μόνιμη κάτοικος Κύπρου, παντρεμένη με δύο παιδιά, θέλησε να μιλήσει ξανά στο ecosmoscy.news, δηλώνοντας πως δεν μπορεί να το διαχειριστεί όλο αυτό, με την αγωνία να την κυριεύει για το μέλλον των δικών της στην χώρα.

Η 30χρονη μητέρα, ανέφερε πως “Όταν προσπάθησα να επικοινωνήσω με την μητριά μου, καθώς μιλούσα μαζί της άκουσα μια φωνή, δεν ξέρω αν ήταν άντρας ή γυναίκα, όπου άρπαξε το τηλέφωνο απο την μητριά μου και αμέσω μετά το σήμα χάθηκε. Λίγο μετά, προσπάθησα ξανά να επικοινωνήσω μαζί της μέσω viber, και η μητρία μου μου απάντησε το τηλέφωνο, λέγοντας μου να μην την ξανακαλέσω. Πίστεύω ότι τους τρομοκρατουν.

Η κοπέλα, ανέφερε πως εδώ και μέρες αναγκάζεται να παίρνει φάρμακα για να ηρεμίσει, καθώς η άγνοια για το μέλλον τον δικών της, την έχει κυριεύσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *