Πυρά Ελεγκτή κατά Κουλούμα. «Δήθεν προασπιστής του ΓεΣΥ»

Συνεχίζεται και διαδικτυακά η κόντρα που ξέσπασε από χθες στην Επιτροπή Ελέγχου της Βουλής κατά τη συζήτηση για τις καταχρήσεις στο ΓεΣΥ και την έκθεση του Γενικού Ελεγκτή.

Μετά την κόντρα Κουλία – Κουλούμα και την έντονη λογομαχία που ξέσπασε κατά την συνεδρία για τις καταχρήσεις του ΓεΣΥ και την κλήση Κουλία σε αστυνομία, ώστε να απομακρύνει τον πρόεδρο του συνδέσμου ασθενών από την αίθουσα, νέα πυρά κατά Κουλούμα εξαπέλυσε και ο Γενικός Ελεγκτής μέσω twitter. Με τον κ.Κουλούμα να σηκώνει το γάντι και να απαντά ξανά στον Οδυσσέα Μιχαηλίδη.

Δείτε τις αναρτήσεις

Tweet

See new Tweets

Conversation

Odysseas Michaelides@OMichaelidesΕίναι λυπηρό που ο Πρόεδρος των οργανωμένων ασθενών, από δήθεν προασπιστής του ΓεΣΥ, μετατρέπεται σε πολέμιος αυτών που καθηκόντως αναδεικνύουν τις απίστευτες καταχρήσεις εις βάρος του ΓεΣΥ από ιδιωτικά συμφέροντα που λυμαίνονται το σύστημα. Αυτά πρεσβεύει η ΟΣΑΚ?Quote Tweet

ΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ (AUDIT OFFICE OF CYPRUS)@Audit_Office_Cy · 6hΕκφράζουμε τη λύπη μας για την προσωπική επίθεση κατά του ΓΕ από τον κ. Κουλούμα που δηλώνει δημόσια ευτυχής επειδή ο ΟΑΥ κλείνει μυστικές συμφωνίες για φάρμακα αξίας €220εκ. ετησίως “κάτω από το τραπέζι” (δική του έκφραση) σε υψηλές τιμές. Ανεπηρέαστοι συνεχίζουμε τον έλεγχο.

Marios Kouloumas@Kouloumasm·Replying to @OMichaelidesτιπρεσβεύει η ΟΣΑΚ το αποφασίζει το ΔΣ που συμμετέχουν οι οργανώσεις των ασθενών, το δήθεν το κρίνει ο πολίτης, εσείς ΓΕ μπορείτε να μας πείτε σε τι διαφωνείτε απο τη τοποθέτηση μας στην επιτροπή ελέγχου? Για τις καταχρήσεις δεν έχετε ενημερωθεί για τα επανειλημμένα διαβήματα μας

Πηγή: cyprustimes.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *