Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του δίμηνου βρέφου…”Το σκότωσα γιατί έκλαιγε και ήμουν κουρασμένος”

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Ραγδάιες εξελίξεις στην υπόθεση του δίμηνου βρέφους, καθώς ο πατέρας ομολόγησε πως σκότωσε το παιδί του επειδή αυτο έκλαιγε και ο ίδιος ήταν κουρασμένος.

Υπενθυμίζεται οτι στην θέση των γονέων ότι το δίμηνο βρέφος πνίγηκε κατα την σίτιση του, φαίνεται να αρκέστηκε το ΤΑΕ Λεμεσού, μετά τις έρευνες που διενεργήθηκαν , την ώρα που η νενομισμένη νεκροτομή που διενεργήθηκε επι της σορού του, έδειξε ότι κακοποιήθηκε βαριά.

Οι έρευνες του ΤΑΕ Λεμεσού, περι πνιγμού κατά την σίτιση του , φαίνεται να ανατράπηκαν, καθώς οι ιατροδικαστές Αγγελική Παππέτα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, που διενήργησαν την νεκροτομή ξεσκέπασαν ένα αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς απο τα ευρήματα διαφάνηκε ότι το βρέφος, έφερε βαριά κρανιεγκεφαλική κάκωση, η οποία επέφερε το θάνατο του, ενώ στο σώμα του δίμηνου βρέφους, εντοπίστηκαν επίσης κατάγματα δεξιάς κλείδας και αριστερής πλευράς, καθώς και υποσκληρίδιο αιμάτωμα νοτιαίου μυελού.

Σημειώνεται πως ο πατέρας στην αρχικη κατάθεση του, είχε αναφέρει πως το βρέφος το είχα πατήσει στην πλάτη το δίχρονο αδελφάκι του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *