Ένα βήμα πριν την εξιχνίαση του εγκλήματος της 50ετίας; Ή στήνουν άδικα στο τοίχο τους γονείς;

Μιχάλης Αντωνίου

Με κόμμένη την ανάσα, παρακολουθεί το Πανελλήνιο και όχι μόνο, την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Το ecosmoscy.news, σε επικοινωνία που είχε με πρόσωπα απο τον στενό φιλικό περιβάλλον του ζεύγους, ανέφεραν πως οι γονείς βρίσκονται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση και έκαναν λόγο για ανθρωποφαγία απο τα ΜΜΕ.

Ομολογουμένως, είναι μια τραγικότατη υπόθεση, που γεννά πολλά ερωτηματικά, για το πως γίνεται μια οικογένεια να έχασε τρια παιδιά,σε τόσο σύντομο διάστημα, με τις ιατροδικαστικές εκθέσεις να μην….είναι ξεκάθαρες.

Η Ζήνα Κουτσελίνη, έδωσε το βήμα στους γονείς να πουν δημοσιώς την δική τους εκδοχή, γύρω απο τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών, ωστόσο, μετά απο αυτό η μια πληροφορία, διαδεχόταν την άλλη.

Κάποια ΜΜΕ, έψαχναν και απο την πέτρα, να βρουν πληροφορίες για την δράση της μητέρας. Όλα τα έβγαλαν στη…φόρα. Κάποια μπορεί να ισχύουν, κάποια όχι, κανείς δεν γνωρίζει.

Λίγο μετά, στα κανάλια εμφανίζονταν ιατροδικαστές, να μιλούν με γρύφους, αφήνοντας υπονοούμενα, ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια δείχνοντας ως κύριο ύποπτο την μάνα.

Κάποιοι δημοσιογράφοι, έψαχναν να βρουν την λύση του μυστηρίου, μέσα απο την σχέση του ζευγάριου, την συμπεριφορά της μητέρας απέναντι στην σπιτονοικοκυρά, που αργότερα διέψευσε ο γιος της γυναίκας, χωρίς να αφήσουν την ΕΛ.ΑΣ να κάνει την δουλεία της, όπως πρέπει.

Αυτό που είναι εξαιρετικά ενοχλητικό στην τραγικότητα της όλης υπόθεσης, είναι το γεγονός πως όλοι έγιναν κριτές και αναγνώρισαν τον δολοφόνο, πριν καν αποφανθεί η δικαιοσύνη για αυτό, την ώρα που ακόμη και γιατροί επέφταν σε αντιφάσεις, όπως και η μητέρα.

Αυτό που αναρωτιέμαι, Άραγε η δίψα, για ανθρωποφαγία θα σταματήσει ποτέ; Γιατί να σας θυμήσω πως και στην υπόθεση της αδικοχαμένης Καρολάιν, τα ΜΜΕ μιλούσαν για την τραγική φιγούρα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, ο οποίος αποδείχθηκε τελικά πως ήταν ο δολοφόνος.

Ας αφήσουμε λοιπον την αστυνομία να κάνει την δουλειά της και ας σταματήσουμε το μένος να βρούμε τον δολοφόνο. Έτσι και αλλιώς η αλήθεια πάντα βγαίνει στο φώς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *