Ξεψύχησε μπροστά στα μάτια άλλων ασθενών η Μαρία. Oι μαρτυρίες που διαψεύδουν ΟκΥπυ

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Μπροστά στα μάτια άλλων ασθενών ξεψύχησε η άτυχη Μαρία, η οποία έχασε την ζωή της την Παρασκευή 25 Μαρτίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που φέρονται να διαψεύδουν τον ΟκΥπυ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, ότι” σύμφωνα με τους θεράποντες Ιατρούς του ΤΑΕΠ του Γ.Ν. Λάρνακας, την ώρα προσέλευσης της ασθενούς, δεν υπήρχε άλλος ασθενής στην αναμονή, έκανε εγγραφή στις 18:45 και αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις της.”

Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, αναφέρει στο ecosmoscy.news ότι

Ήμουν εκεί την ώρα του περιστατικού. Από την αρχή ως το τέλος σε εκείνη την αίθουσα αναμονής. Το μόνο που τους ένοιαζε, ήταν rapid test και η εγγραφή. Την άφησαν να περιμένει και δεν άντεξε τον πόνο, περίμενε για πάνω απο δέκα λεπτά. Το πιο ανησυχητικό ήταν ότι όταν κατέρρευσε ξαφνικά, τότε ήρθε ο γιατρός. Η αίθουσα αναμονής ήταν γεμάτη, αλλά η κατάσταση της κοπέλας έχριζε άμεσης προσοχής.

Μια άλλη μαρτυρία που έδωσε αυτόπτης μάρτυρας στον Alpha αναφέρει:

Όλοι το είδαμε, κρατούσε την καρδιά της. Ο γιος της φώναζε από την αρχή ότι έπρεπε να την βάλουν μέσα. Ένας νοσοκόμος έτρεχε. Σας το λέω γιατί ήμουν εδώ και είναι ένα περιστατικό που θα μου μείνει για πάντα. Ζητήθηκε να μπει μέσα από τον σύζυγο του και του ζητούσαν επίμονα να εγγραφεί και έπειτα να εξεταστεί η γυναίκα. Ο άντρας φώναζε να έρθει κάποιος γρήγορα γιατί λογικά γνώριζε το πρόβλημα της. Συγνώμη, σας το λέω γιατί εγώ και άλλα άτομα σας το λέω γιατί ήμασταν μάρτυρες στις Πρώτες Βοήθειες. Χάθηκε μια ζωή άδικα λόγω αμέλειας.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *