“Ψάχνουν” τρόπους να…σώσουν την τουριστική σεζόν

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Τεράστια, φαίνεται να είναι τα προβλήματα σε σχέση, με την έναρξη της τουριστικής σεζόν, καθώς ο πόλεμος που μαίνεται στην Ουκρανία, επηρεάζει άμεσα, τον κύριο… οικονομικό πόλο έλξης της χώρας μας.

Σε δραματικούς τόνους ο Φάνος Λεβεντης, Γ.Γ του Παγκύπριου συνδέσμου ιδιοκτήτων των κέντρων αναψυχής, τόνισε πως πρέπει η χώρας μας να …πιέσει την Ε.Ε, σε μια προσπάθεια να εξευρεθούν τρόποι επίλυσης του κενού που αφήνει πίσω της η Ρώσικη τουριστική αγορά, έπειτα απο τις κυρώσεις που επιβλήθηκαν στην Ρωσία, απο όλεςτης Ευρωπαικές χώρες.

Παράλληλα, κυρία Ελένη Θεοχάρους ανέφερε πως “Ρώσοι Τουρίστες έρχονται στην Κύπρο μέσω του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου”, καθώς ο “ειρηνευτικός” Ερντογάν, δεν έχει επιβάλει κυρώσεις στην Ρωσία, παιζοντας έτσι διπλωματικό παιχνίδι.

Την ίδια ώρα οι ιδιοκτήτες, καθυστερούν και ως προς το άνοιγμα των επιχειρήσεων τους, καθώς εκτός του ότι δεν ξέρουν το τι μέλλει γενέσθαι με τον τουρισμό, εκκρεμεί και το πρόβλημα για την εξεύρεση προσωπικού, με το πρόβλημα στον τομέα του τουρισμου να γίνεται πλέον πολυπαραγοντικό .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *