Τραγωδία…Κατέληξε το τρίχρονο αγγελούδι που υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Θρήνος, πόνος, θλίψη και αναπάντητα γιατί, είναι μόνο λίγα απο τα συναισθήματα που μπορεί να περιγράψει κανείς, για τον θάνατο του τρίχρονου αγοριού, που υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς.

Μετά απο έναν επίπονο αγώνα που προηγήθηκε και αφου τελικά το αγγελούδι μεταφέρθηκε στην Αθήνα για την προγραμματισμένη επέμβαση, αφού επέστρεψε στην Κύπρο καθώς η επέμβαση είχε πραγματοποιηθεί με επιτυχία, δεν τα κατάφερε και κατέληξε όπως ενηρωθήκαμε πριν απο λίγο απο τον πατέρα του, Alexey Matveev.

Kαι ενώ φαινόταν πως μετά την επιτυχή επέμβαση στην καρδία του, η κατάσταση της υγείας του βελτιωνόταν, όπως αναφέρει ο πατέρας το παιδί, παρουσίασε ενοχλήσεις στον λαιμό κατα την κατάποση του, και έτσι δεν μπορούσε να σιτιστεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγγελούδι, υπέστη παράλυση της φωνητικής χορδής, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να σιτιστεί εύκολα, και έτσι κρίθηκε αναγκαίο να του περάσουν ένα σωληνάριο μέσω του στομάχου ούτως ώστε να μπορεί να τρέφεται.

Όπως μας ανέφερε ο πατέρας πριν απο λίγο “Δυστυχώς δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν άλλο στην ΜΕΘ. Η αναπνοή του, γινόταν πολύ δύσκολη και το οξυγόνο του, ολοένα και κατέβαινε σε χαμηλά επίπεδα. Με όλα αυτά τα προβλήματα που είχε απο την γέννηση του, ευχαριστούμε τον Θεό που τον είχαμε μαζί μας, μέχρι τώρα”., ενώ συμπλήρωσε πως “Κάποιες φορές τα πήγαινε καλά , κάποιες άλλες όχι, ενώ έχασε και αρκετό βάρος. Νιώθουμε ευλογημένοι που τον είχαμε στην ζωή μας, αφού όλοι αναμέναμε το μοιραίο αμέσως μετά την γέννηση του, καθώς το πρόβλημα ήταν εκ γενετής. Καταφέραμε να τον κρατήσουμε στην ζωή με τη φαρμακευτική αγωγή για 4 σχεδόν χρόνια, όμως και πάλι ενώ ξέραμε ότι θα συνέβαινε αυτή η εξέλιξη και πάλι είναι πολύ δύσκολες οι ώρες αυτές. Τώρα ο Evgenii, ήταν και έγινε άγγελος στον Ουρανό. “

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *