Εξελίξεων συνέχεια…Ζητά να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους η Πισπιρίγκου. Σε αντίθετα στρατόπεδα με τον πατέρα

Μια φορά έχει χρησιμοποιηθεί στην Ελλάδα η τακτική του τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Το ενδεχόμενο να ζητήσει να υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης ψεύδους σκέφτεται, σύμφωνα με τις πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για την 9χρονη κόρη της, Τζωρτζίνα.

Σύμφωνα με τον Alpha, το εν λόγω θέμα τέθηκε επί τάπητος σε συνομιλία της 33χρονης με συνήγορο υπεράσπισης, με τον οποίο συναντήθηκε σήμερα η 33χρονη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, επειδή η 33χρονη αρνείται με κατηγορηματικό τρόπο όσα της αποδίδονται, της ετέθη -κι εκείνη αμέσως αποδέχτηκε- το ενδεχόμενο να ζητηθεί να υποβληθεί σε δοκιμασία ανίχνευσης ψεύδους για να υποστηρίξει τα λεγόμενά της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το εν λόγω αίτημα μπορεί να ζητηθεί στις δικαστικές αρχές κι εκείνες να αποφασίσουν αν θα το αποδεχτούν, η οποία χρησιμοποιείται ευρέως στις ΗΠΑ, αλλά και άλλες χώρες, ωστόσο όχι στη χώρα μας.

Στην Ελλάδα, η μοναδική φορά που έχει γίνει αποδεκτό τέτοιο αίτημα ήταν στην υπόθεση της δολοφονίας του επιχειρηματία Γιώργου Νικολαΐδη και της Σούλας Καλαθάκη, όπου ένας εκ των κατηγορουμένων είχε υποβληθεί στην εν λόγω διαδικασία και τελικά -δεδομένων κι άλλων αποδεικτικών στοιχείων- είχε αθωωθεί.

Σε περίπτωση που προκριθεί αυτή τη λύση από την υπεράσπιση της 33χρονης και υποβληθεί τελικώς ανάλογο αίτημα και γίνει αποδεκτό το αποτέλεσμα δεν είναι δεσμευτικό για τις δικαστικές αρχές, ωστόσο συνεκτιμάται μαζί με άλλα αποδεικτικά στοιχεία.

Μένει πλέον να δούμε αν τελικά οι δυο συνήγοροι υπεράσπισης συμφωνήσουν μεταξύ τους και υποβάλλουν το σχετικό αίτημα στις αρχές, είτε τώρα, είτε σε μεταγενέστερο χρόνο της ποινικής διαδικασίας

 «Η Πισπιρίγκου φαντασιωνόταν πώς σκότωνε τα παιδιά της – Ένας σαδιστικός θρίαμβος»

Την ίδια στιγμή, ολοένα και περισσότερες αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Ψυχολόγοι και ψυχίατροι προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν το προφίλ της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Κοινή συνισταμένη όλων, ότι πρόκειται για μία γυναίκα που έχει σώας τας φρένας και είχε απόλυτη επίγνωση του τι έκανε…

Η συμπεριφορά της 33χρονης που είναι αντιμέτωπη με τη βαριά κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, έχει τεθεί στο μικροσκόπιο των επιστημόνων που εκτιμούν ότι ενδεχομένως υπάρχει και ένα στοιχείο σαδισμού στην περίπτωσή της.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση της κ. Μυρσίνης Κωστοπούλου, η οποία είπε για την Πισπιρίγκου ότι «φαντασιωνόταν τον τρόπο με τον οποίο θα πέθαιναν τα παιδιά. Υπάρχει ένας σαδιστικός θρίαμβος μέσα από τον θάνατο των παιδιών. Η ενασχόλησή της με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν τρόπος ζωής, και όχι η απώλεια. Την ενδιέφερε να προβάλει τον εαυτό της» επεσήμανε χαρακτηριστικά η ψυχολόγος, σχολιάζοντας στο MEGA, ανάρτηση της 33χρονης, τρεις μήνες μετά τον θάνατο της Μαλένας.

Η ανάρτηση παγώνει το αίμα και εγείρει ερωτήματα:

  • Μαμά φοβάμαι
  • Μη φοβάσαι! Εγώ είμαι εδώ!
  • Μαμά δε μπορώ να αναπνεύσω!
  • Πάρε με αγκαλιά, κλείσε τα μάτια και πάμε ένα ταξίδι όπου δεν θα υπάρχει πόνος.
  • Κράτα Θεέ μου τον παράδεισο δροσερό, θα έρθουν θα παιδιά να παίξουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *