Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε στείλει το 2014 αναφορά στην εισαγγελία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας

πό το 2014 είχε γίνει ανώνυμη καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας όταν ήταν μόλις εννέα ετών, επεσήμανε ο πρόεδρος του συλλόγου εν αναμονή της απολογίας που θα δώσει αύριο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο κ. Κώστας Γιαννόπουλος, μίλησε για την αναφορά που είχε γίνει παλαιότερα στον σύλλογο για την 9χρονη.Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου ζήτησε να κάνει τεστ ανίχνευσης ψεύδους

Όπως είπε, πρόκειται για ανώνυμη αναφορά που έγινε το 2014, όταν η Τζωρτζίνα ήταν σε ηλικία εννέα μηνών και αφορούσε σε κακοποίησή της και από τους δύο γονείς, τον πατέρα Μάνο Δασκαλάκη και την μητέρα της, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην πολύκροτη υπόθεση, ο κ. Γιαννόπουλος, τόνισε στο OPEN ότι  ανέτρεξαν στις υποθέσεις που υπάρχουν στο αρχείο του «Χαμόγελου του Παιδιού» για να εξακριβώσουν αν υπήρχε κάποια αναφορά που να σχετίζεται με την συγκεκριμένη οικογένεια.

Έτσι, για την εν λόγω ανώνυμη καταγγελία, που βρέθηκε στο αρχείο, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αναφορά με ένδειξη «Επείγον» στις 14 Αυγούστου του 2014, η οποία έκανε λόγο για κακοποίηση του εννέα  μηνών τότε κοριτσιού, ιδιαίτερα από τη μητέρα του, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η αναφορά, όπως προβλέπει η διαδικασία, εστάλη στην Εισαγγελία.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο κ. Γιαννόπουλος η υπόθεση δεν προχώρησε και η μητέρα Ρούλα Πισπιρίγκου αντιδρούσε αγανακτισμένη υποστηρίζοντας ότι δεχόταν κατηγορίες που δεν ευσταθούσαν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *