Πισπιρίγκου: Τι απάντησε όταν την ρώτησαν γιατί έθαψε την Τζωρτζίνα με το τάμπλετ

Το πρώτο της 24ωρο στη φυλακή πέρασε η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία μεταφέρθηκε το πρωί της Τρίτης (05/04) στον Κορυδαλλό εν μέσω ύβρεων και αποδοκιμασιών. Λίγες ώρες πριν, στην απολογία της, η 33χρονη έδωσε απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα, όπως γιατί θάφτηκε η Τζωρτζίνα με το tablet της. Η Ρούλα Πισπιρίγκου ατάραχη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις της ανακρίτριας και του εισαγγελέα.

Γιατί έθαψε την Τζωρτζίνα με το tablet

Στην ερώτηση γιατί έθαψε την εννιάχρονη κόρη της με το tablet απάντησε: «Κάθε παιδί το θάψαμε με τα αγαπημένα του αντικείμενα. Στη Μαλένα ήταν ένα αρκουδάκι που το άφησε η Τζωρτζίνα όταν πήγαμε στο γραφείο τελετών, στην Ίριδα πάλι αρκουδάκι και στην Τζωρτζίνα το tablet. Έπαιζε με αυτό και χαιρόταν, γελούσε. Παρακολουθούσε τον Σεφερλή και παρά την εγκεφαλοπάθεια και τα προβλήματα υγείας, καταλάβαινε τα αστεία».

Τι είπε η Ρούλα για τον Μάνο και τη σύλληψή της

Οι αναφορές της Ρούλας Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη ήταν ελάχιστες στην απολογία της. Ξεκίνησε με τη γνωριμία τους το 2013.

«Η σχέση μου με τον Μάνο ήταν με προβλήματα που παρουσιάστηκαν μετά τον χαμό της Μαλένας. Έλειπε πολλές ώρες γιατί δούλευε. Ήταν πολλές ώρες απών», είπε.

Για όλες τις ερωτήσεις η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε μία απάντηση, ενώ χαρακτήρισε «τυχαία» τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη της.

Η 33χρονη «λύγισε» τρεις φορές κατά τη διάρκεια της απολογίας της, όμως οι απαντήσεις της δεν έπεισαν.

Η ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα

Η 29η Ιανουαρίου, η ημέρα που πέθανε η Τζωρτζίνα, εξετάστηκε από την ανακρίτρια λεπτό-λεπτό. Από την ώρα που η μητέρα βγήκε από το δωμάτιο, με κανονικό βηματισμό για να ειδοποιήσει τις νοσηλεύτριες.

«Φορούσα μάσκα, της το είπα μία φορά, δεν με άκουσε και στη συνέχεια κατέβασα τη μάσκα και το επανέλαβα. Ήταν συνεχόμενα και καθημερινά τα επεισόδια» είπε η 33χρονη.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου ρωτήθηκε και για τη στάση της τη στιγμή που της ανακοινώνουν οτι το τρίτο της παιδί πέθανε. Μια στάση που έκανε εντύπωση σε γιατρούς και νοσηλευτές.

«Ήμουν σε κατάσταση σύγχυσής και πανικού και αισθανόμουν αναστάτωση. Δεν ξέρω γιατί το είπαν αυτό», ισχυρίστηκε.

Πηγή: fthis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *