Λινός Παπαγιάννης: “Oφείλει ο κάθε πολιτικός και το κάθε κράτος να αναγνωρίσει το έγκλημα που έγινε στην Κύπρο”

Την δική του απάντηση στα ΜΚΔ έδωσε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης, σχετικά με την χθεσινή ομιλία Ζελένσκι, στην βούλη.

Ο Λίνος Παπαγιάννης στην ανάρτηση του αναφέρει για την μη αναφορά του Ουκρανού Προέδρου για την Τούρκικη εισβολή στην Κύπρο, ενώ εξέφρασε την θέση του κόματος του πως οφείλει όπως λέει ο κάθε πολιτικός και το κάθε κράτος να αναγνωρίσει το έγκλημα που έγινε στην Κύπρο.

Αυτούσια η ανάρτηση του Λ. Παπαγιάννη:

Σήμερα σαν κράτος έχουμε δεχθεί ακόμα μια ήττα. Μια διπλωματική ήττα που αποδεικνύει την ανυπαρξία της εξωτερικής πολιτικής της χώρας μας.

Μέσα σε 1.5 μήνα έχουμε δεχθεί 3 απανωτές σφαλιάρες από χώρες που πολλοί συμπατριώτες μας έχουν ήδη χωριστεί σε στρατόπεδα και αυτήν την φορά και τις υποστηρίζουν φανατικά.

-Ο Ρώσσος υπουργός εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ στα τέλη Φεβρουαρίου έκανε λόγο για “Τουρκική Δημοκρατία της βορείου Κύπρου”.

-Η Αμερικανίδα υφυπουργός Βικτόρια Νούλαντ εξωτερικών μίλησε 2 φορές για “Πρόεδρο” αναφερόμενη στον κατοχικό ηγέτη.

-Σήμερα στην βουλή ο πρόεδρος της Ουκρανίας, ο Βολοντιμίρ Ζελένσκι δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά στην εισβολή και την συνεχιζόμενη Τουρκική κατοχή. Μάλιστα όταν η πρόεδρος της βουλής ξεκίνησε να μιλά για την Τουρκία η γραμμή ξαφνικά έπεσε

.Η δική μας θέση η οποία ήταν έντονη και συνεχόμενη όλο το προηγούμενο διάστημα είναι ότι οφείλει ο κάθε πολιτικός και το κάθε κράτος να αναγνωρίσει το έγκλημα που έγινε στην Κύπρο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει επιτέλους να αποκτήσουμε σταθερή και σκληρή εξωτερική πολιτική. Ταυτόχρονα πρέπει να αναβαθμίσουμε άμεσα την αποτρεπτική ισχύ των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *