Ο κουμπάρος του Μάνου Δασκαλάκη στο ecosmoscy

Ρεπορτάζ: Μιχάλης Αντωνίου

Στο ecosmoscy. news, μίλησε κουμπάρος του Μάνου Δασκαλάκη, του οποίου ο δεύτερος έχει βαφτίσει το παιδί του.

Ο Γ.Κ γνωρίστηκε με τον πατέρα των τριών παιδιών, μέσω της μουσικής, και όπως εξήγησε μετά των θάνατο των παιδιών, ο Μάνος Δασκαλάκης, ήταν χάλια ψυχολογικά, όπως και όλη η οικογένεια. Ο ίδιος εξηγεί πως: ” Γνωριστήκαμε μέσα απο την μουσική, συνεργαστήκαμε σε όλα τα τραγούδια μας, και έτσι γίναμε και κουμπάροι, αφου μου βάφτισε τον γιο μου. Ο Μάνος, δούλευε απο το πρωί μέχρι το βράδυ για να ξεφεύγει”.

Κληθείς να απαντήσει σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας των τριών παιδιών, στην Αγγελική Νικολούλη, καθώς τα ΜΜΕ, έχουν ήδη βγάλει στο φως αρκετά στοιχεία στην υπόθεση που συγκλονίζει Ελλάδα και Κύπρο, με πολλά μέσα να κάνουν αναφορά ως προς την στάση του πατέρα μέχρι στιγμής, ανέφερε πως ” Δεν έχω να σχολίασω κάτι. Η υπόθεση έχει ήδη τροχιοδρομηθεί, πολλά στοιχεία έχουν εξεταστεί απο τις αρχές, που όπως ανακοίνωσαν ισχύουν. Ειλικρινά , δεν ξέρω τι να πώ. Η ουσία είναι ότι έχουν φύγει τρία παιδιάκια. Ειλικρινά κρίμα. Δεν έχω τι άλλο να σχολιάσω” κατέληξε ο Γ.Κ

Υπενθυμίζεται ότι πολλοί, ανέφεραν πως η στάση του Δασκαλάκη δεν πείθει μέχρι στιγμής, με τα στοιχεία να διαδέχονται το ένα μετά το άλλο ενώ οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει, με την εκταφή του τάφου της μικρής Τζωρτζίνας, σε μια προσπάθεια να ανακαλύψουν στοιχεία που θα ρίξουν φως στην φρικιαστική αυτή υπόθεση.

Στο μεταξύ ο κ. Κατερινόπουλος, εκτιμά πως οι υπεύθυνοι για των θάνατο των τριών παιδιών είναι πάνω απο δέκα, ενώ όπως ανέφερε δεν αποκλείονται κι αλλές συλλήψεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *