Πτώση της θερμοκρασίας, νεφώσεις και ισχυροι ανέμοι στο μενού του καιρού

Σήμερα αρχικά ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που κυρίως στα δυτικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Από το μεσημέρι και μετά τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά και στο βόρειο μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ, σύντομα μέτριοι 4 και τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 Μποφόρ, ενώ από το μεσημέρι και μετά θα πνέουν μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 και στα προσήνεμα πολύ ισχυροί, 6 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί σταδιακά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και αργότερα στα προσήνεμα ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 22 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αρχικά ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 και τοπικά μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 Μποφόρ, για να καταστούν αργότερα μέτριοι, 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια ταραγμένη μέχρι κυματώδης, στα νότια ταραγμένη και στα ανατολικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που αρχικά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και μή αξιόλογη μεταβολή την Τετάρτη και την Πέμπτη, για να κυμανθεί λίγο πιο κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *