Φάρμακο που χορηγείται κυρίως στην κτηνιατρική η Κεταμίνη…Καταρρέι ο ισχυρμος Πισπιρίγκου

Για γερά νεύρα, εξελίσσεται το θρίλερ στην Πάτρα, που αν αποδειχθεί ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει τελέσει την αποτρόπαια πράξη, τότε θα πρόκειται για έγκλημα του αιώνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κεταμίνη χορηγείται κυρίως στην κτηνιατρική, ωστόσο μπορεί να χορηγηθεί και σε ανθρώπους σε πολύ μικρές δόσεις.

Την ώρα που οι αρχές ξεσκονίζουν και την παραμικρή πληροφορίαμ,, γύρω απο το οικογενειακό περιβάλλον των τριών αγγελουδιών, η Πισπιρίγκου, έπεσε σε αρκετές αντιφάσεις τονίζοντας πως κατά την ανάνηψη της Τζωρτζίνας χορήγησαν στο παιδί κεταμίνη η γιατροί.

«Τα μόνα φάρμακα που χορηγήσαμε κατά τη διάρκεια της ανάνηψης ήταν αδρεναλίνη ανά πέντε λεπτά και κατά τη διάρκεια της διασωλήνωσης ροκουρόνιο» κατέθεσε η εντατικολόγος στο «Αγλαΐα Κυριακού»

Το παιδί ησυχάζε μόνο όταν εμπαίνε σε ΜΕΘ. Οι γιατροί, έχοντας πια εικόνα τι έχει συμβεί, υποψιάζονται ότι στη Τζωρτζίνα δίνονταν εκτός από κεταμίνη και άλλες αναισθητικές ουσίες που τη δηλητηρίαζαν, ενώ όταν επέστρεφε στο δωμάτιο η κλινική της εικόνα πήγαινε προς το χειρότερο. Σημειώνεται ότι στο δωμάτιο, όπως αναφέρουν πληροφορίες, βρισκόταν μόνο η μητέρα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *