Νέο κύμα μεταναστών στην Πόλη Χρυσοχούς… Στο νοσοκομείο 5χρονος

Τριάντα ένας άτυποι μετανάστες κατέφθασαν σε παραλιακή περιοχή της Πόλης Χρυσοχούς, τα ξημερώματα της Πέμπτης. Σύμφωνα με τον Βοηθό αστυνομικό διευθυντή Πάφου, Μιχάλη Ιωάννου, στις 4:55 τα ξημερώματα ο αστυνομικός σταθμός Πόλης Χρυσοχούς δέχτηκε πληροφορία ότι υπάρχουν πρόσωπα, πιθανόν άτυποι μετανάστες, στην παραλιακή περιοχή Νατούρα έδαφος Πόλης Χρυσοχούς.

Περίπολο του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς μετέβηκε στη σκηνή και εντόπισε 31 πρόσωπα, εκ των οποίων 15 άντρες, 12 ανήλικα παιδιά και 4 γυναίκες. Όλοι, όπως είπε, οδηγήθηκαν στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και τέθηκε άμεσα σε εφαρμογή το πρωτόκολλο για χειρισμό ανάλογων περιπτώσεων.

Επίσης σε συνεργασία με την υπηρεσία ασύλου προσφέρθηκε φαγητό και νερό στους 31 παράτυπους μετανάστες, ενώ στη σκηνή κατέφθασε ασθενοφόρο του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς, για τυχόν παροχή ιατρικης βοήθειας.

Ένα πεντάχρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πόλης Χρυσοχούς με πόνο στο ένα του χέρι, το οποίο ήταν ήδη σε γύψο. Επιπρόσθετα ο κ . Ιωάννου ανέφερε πως μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης βρίσκονται στην Πόλη Χρυσοχούς για τις καθιερωμένες συνεντεύξεις από τους άτυπους μετανάστες.

Με την βοήθεια διερμηνέα που αναμένεται στο μέρος θα ληφθούν καταθέσεις από την αστυνομική διεύθυνση Πάφου για να εξακριβωθεί από που ξεκίνησαν και ποια ήταν η διαδρομή τους μέχρι να έρθουν στο έδαφος της Δημοκρατίας.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *