Συγκινεί ξανά ο Λ. Παπαπγιάννης: “Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν έχει την δυνατότητα να κάνει Πάσχα”

‘Αλλη μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμο στο facebook έκανε ο βουλευτής του ΕΛΑΜ Λίνος Παπαγιάννης, αναφέρομενος για το Πάσχα. Ο κ. Παπαγιάννης, τόνισε πως υπάρχει κόσμος που δεν έχει την δυνατότητα να κάνει Πάσχα.

Αυτούσια η ανάρτηση:

Σήμερα έχουν βοηθηθεί από την επαρχιακή Αμμοχώστου του κινήματος περίπου 250 οικογένειες. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας δυστυχώς θα έχουμε ξεπεράσει τις 530 οικογένειες.

Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι υπάρχει κόσμος εκεί έξω που δεν έχει την δυνατότητα να κάνει Πάσχα. Κόσμος που στην κυριολεξία δεν έχει τα απαραίτητα. Όλοι όσοι ασκούν κριτική από το καναπέ τους χωρίς να κάνουν το παραμικρό καλό θα ήταν να αντιληφθούν ότι αυτό που κάνουμε από το 2008 συνεχόμενα, δεν θα μπορούσε να είναι σε καμία περίπτωση αρκετό αν δεν υπήρχε υποστήριξη ΚΑΙ από τον κόσμο. Αν υπήρχε, όπως κάποιοι θεωρούν, σκοπός για διαφήμιση, θα το κάναμε καθημερινά με τα όσα πράττουμε που κανένας δεν το λέει, κανένας δεν το διαφημίζει.

Καλή Ανάσταση σε όλο τον κόσμο. Στην ψυχή μας, στην πατρίδα μας, στο έθνος μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *