ΛΙΟΠΕΤΡΙ: Συγκινεί η Μαρία Λοίζου με αφορμή την αποκάλυψη της Παλιοσπύρου

Την συγκίνηση της, μετά την αποκάλυψη της Ιώαννας Παλιοσπύρπου, να βγάλει την μάσκα και να δείξει το πρόσωπο της δεν έκρυψε η Μαρία Λοίζου απο το Λίοπέτρι, η ιστορία της γυναίκας η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο Πανελλήνιο και το Παγκύπριο καθώς πάσχει απο λιποδυστροφία.

Λίγο μετά την αποκάλυψη της Παλιοσπύρου η Μαρία, εμφανώς συγκινημένη αναφέρει στο ecosmoscy.news: “Βλέποντας την Παλιοσπυρου νιώθω πολλη συγκίνηση! Ειλικρινα! Δεν μπορείτε να φανταστείτε ποση δύναμη κρύβει ένας άνθρωπος που του έχει συμβεί αυτό που συναινεί στην κοπέλα αυτή ή από κατι άλλο! Εύχομαι και προσεύχομαι ο κοσμος να την αγκαλιάσει κι όχι να περάσει από μπουλινγκ! Δεν έχω περάσει αυτό που περασε η κοπέλα αυτή κι όμως με ρωτούσαν αν κάηκα και παραμορφωθηκε το πρόσσωπο μου…”

H Μαρία ώστοσο μετά την αποκάλυψη της ιστορίας της συνέχισε να δέχεται μηνύματα bullying τονίζοντας χαρακτηριστικά πως “O κόσμος είναι κακός”

“Αν αγαπάς και αποδέχεσαι τον εαυτό σου το παλεύεις με την δύναμη που κρύβεις μέσα σου και εννοείται σε ενίσχυει ο Θεός” καταλήγει η Μαρία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *