Λάβρος ο Κέττηρος για τα έκτροπα στο Παπαδόπουλος και τον τραυματισμό του 20χρονου Ευρυπίδη

Στο ecosmoscy.news, μίλησε ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ, Νίκος Κέττηρος, εμφανώς εκνευρισμένος για τα έκτροπα που συνέβησαν στο Αντώνης Παπαδόπουλος, έχοντας στο ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του 20χρονου Ευρυπίδη, ο οποίος υπέστη εγκαύματα 45% σε όλο του το σώμα, ενώ ήταν περαστικός απο το σημείο όπου και δέχθηκε επίθεση με μολότοφ, αφού έπαιρνε βόλτα τον σκύλο του.

Κληθείς να απαντήσει για τα έκτροπα στο Αντώνης Παπαδόπουλος ανέφερε πως: “Δεν είπα ότι η αστυνομία, μπορεί να βρίσκεται παντού. Και είναι λογικό να μην μπορεί να βρίσκεται παντού. Όμως σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως αγώνες ποδοσφαίρου, θεωρώ πως πρέπει να δημιουργηθεί ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης. Είναι προφανές, ότι αφού δεν μπορεί η αστυνομία να βρίσκεται παντού και να γίνεται ο απαραίτητος έλεγχος, πρέπει να γίνει κάτι άμεσα με κάποιο τρόπο έτσι ώστε να αποφεύγονται τέτοια συμβάντα. Αυτή την στιγμή έχουμε ένα νέο παιδί στο νοσοκομείο εξαιτίας των εκτρόπων που συνέβησαν στο συγκεκριμένο στάδιο απο μια μερίδα ατόμων.

Εαν πρέπει να δημιουργηθεί συγκεκριμένος νόμος για τους αγώνες ποδοσφαίρου, και τους ελέγχους που πρέπει να γίνονται ο κ. Κέττηρος απάντησε πως: “Oι νόμοι υπάρχουν και πρέπει να εφαρμόζονται απο τους αρμόδιους. Δεν είναι η πρώτη φορά, που συνέβησαν έκτροπα στο συγκεκριμένο στάδιο. Μάλιστα την προηγούμενη φορά τα έριξαν στους ποδοσφαιριστές που έκαναν καταγγελία, ότι δέχθηκαν επίθεσεις απο οπαδούς, ότι διέφυγαν απο άλλα υποστατικά για να γλιτώσουν. Στα τωρινά έκτροπα, ελπίζω να μην ακούσουμε καμιά τοποθέτηση, του τύπου “Δεν έπρεπε να είχε περάσει απο εκεί ο 20χρονος”. Επίσης, εαν εστιάσετε καλά στα πλάνα, θα δείτε ότι πρόκειται για νεαρά πρόσωπα, και πιο συγκεκριμένα για έφηβους ηλικίας 14-15 ετών. Δηλαδή είναι τραγικό αυτό που συνέβη και είναι κρίμα τόσο για τους ίδιους, όσο και για τις οικογένειες τους, να προβαινουν σε τέτοιου είδους πράξεις”.

Μάλιστα ο κ. Κέττηρος σε έντονο ύφος ανέφερε πως: “Eίναι δυνατόν να μην γίνεται έλεγχός εαν κατέχουν για παράδειγμα πυροτεχνήματα; Είναι δυνατόν να πηγαίνες σε αγώνα ποδοσφάιρου και να κατέχεις πυροτεχνήματα; Mάλιστα να σας πω ότι συγκεκριμένα στις 13 Οκτωμβρίου του 2021, είχαν γίνει καταγγελίες ότι πωλούνται πυροτεχνήματα μέχρι και σε περίπτερα. Αυτά ποιος θα τα ελέγξει; Kαι μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες έκαναν λόγο ότι προμηθεύονται τα πυροτεχνήματα απο το εξωτερικό, μέσω κούριερ. Όλα αυτά ποιος θα έπρεπε να τα ελέγξει;” κατέληξε ο κ. Κέττηρος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *