ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ…Χειροπέδες σε 44χρονο. Απειλούσε και επιτέθηκε σε αστυνομικούς

Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του αστυνομικού σταθμού Παραλιμνίου γύρω στις 23.00 ανταποκρίθηκαν σε καταγγελία η οποία αφορούσε ανησυχία που προκαλούσε άγνωστο πρόσωπο το οποίο βρισκόταν μέσα σε κινητοποιημένο αυτοκίνητο στην περιοχή Κάππαρη στο Παραλίμνι. Με την άφιξη των μελών της αστυνομίας εντόπισαν το αναφερόμενο όχημα το οποίο ήταν ακινητοποιημένο, με τα φώτα πορείας αναμμένα και στην θέση του οδηγού καθόταν 44χρονος από την Ρουμανία του οποίου ο τόπος διαμονής ήταν άγνωστος και ήταν εμφανές ότι αυτός ήταν περιπλανώμενος και η παρουσία του στο μέρος ήταν για ταραχοποιό σκοπό.

Επίσης διαπιστώθηκε ότι αυτός τελούσε υπό την επήρεια αλκοόλ και έλεγε διάφορες ασυναρτησίες.

Του ζητήθηκε να υποβληθεί σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με αποτέλεσμα ο 44χρονος να εξέλθει του οχήματος του και να αρχίσει να φωνάζει αρνούμενος να υποβληθεί σε έλεγχο προκαλώντας ανησυχία και διασάλευση της ειρήνης.

Αμέσως συνελήφθη για τα αυτόφωρα της μέθης, ανησυχίας, διασάλευσης της ειρήνης, άρνησης παροχής δείγματος για προκαταρκτική εξέταση αλκοόλης και του αδικήματος αλήτες και περιπλανώμενοι.

Κατά την σύλληψη αυτός προέβαλε αντίσταση και επιτέθηκε σε αστυνομικό σπρώχνοντας τον αρχικά με τα χέρια του στο στήθος και ακολούθως τραβώντας του τα χέρια του για να αποφύγει την σύλληψη.

Αφού επιτεύχθηκε η σύλληψή του με την χρήση της ανάλογης βίας, αυτός άρχισε να εξυβρίζει και να απειλεί τους αστυνομικούς με αποτέλεσμα να συλληφθεί και για τα αδικήματα της δημόσιας εξύβρισης και απειλής.

about:blank

Ο αστυνομικός σταθμός Παραλιμνίου διερευνά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *