Καταδικάζει την φρικιαστική πράξη με την δολοφονία γάτων και “δείχνει” μαθητές το κόμμα για τα ζώα

Εντονη καταδίκη του φρικιαστικού εγκλήματος που φαίνεται να διαπράχθηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Λύκειο Ιδαλίου, με τον βασανισμό και τη θανάτωση γάτων, εκφράζει το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου. 

Σε ανακοίνωση, το Κόμμα για τα Ζώα “δείχνει” ως ενόχους μαθητές και καλεί την Αστυνομία για τα Ζώα και την Υπουγό Δικαιοσύνης να προχωρήσουν άμεσα με έρευνες για την υπόθεση, προκειμένου οι δράστες να οδηγηθούν ενώπιον της δικαιοσύνης

“Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ανησυχεί πλέον για την αυξανόμενη τάση μαθητών να δολοφονούν να  βιαιοπραγούν ασύστολα επάνω στα αθώα τα ζώα. Είναι πλέον τραγικό σε μία ευνομούμενη κοινωνία σε ένα κράτος ευρωπαϊκό να έχουμε τέτοια κρούσματα βιαιότητας και αναφερόμαστε βεβαίως στο περαστικό στο Δήμο Ιδαλίου όπου μαθητές βασάνισαν, έριξαν σπρέι και σκότωσαν με τον πιο αηδιαστικό και βίαιο τρόπο νεογέννητα γατάκια.

Σημειώνουμε ότι αυτά τα γατάκια τα είχαν υπο την προστασία τους -και πάλι μαθητές με ευαισθησίες,-  τα πρόσεχαν και τα ταΐζαν δυστυχώς κάποιοι άλλοι μαθητές είχαν άλλα εγκληματικά και άνομα σχέδια τα οποία έβαλαν σε εφαρμογή.

Καταδικάζουμε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα ενάντια στα αθώα ανυπεράσπιστα ζώα και αναμένουμε ότι η αστυνομία για τα ζώα και η ίδια η Υπουργός Δικαιοσύνης θα προχωρήσουν σε έρευνες για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και όσοι ενέχονται σε αυτή την απαράδεκτη και βάρβαρη πράξη να σταλούν εκεί και όπου τους αξίζει.”

Πηγή: alphanews.live

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *