“Παλιά έβαλες 20 ευρώ τζιαι επήεννεν ως το μισό”. Αγανακτισμένοι οι πολίτες με το ράλλι αυξήσεων στην βενζίνη

Δεν ξέρουν τι να κάνουν πλεόν οι πολίτες με το ράλλι αυξήσεων στην τιμή της βενζίνης, καθώς όπως αναφέρουν δεν τα βγάζουν πέρα.

Εκτός του ότι έχουν να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια, καθώς έχουν αυξηθεί σχεδόν όλα τα προιόντα, οι ολίτες βρίσκονται αντιμέτωποι με μια πρωτοφανή αύξηση στην τιμή της βενζίνης.

Από χθες οι τιμές των καυσίμων αυξήθηκαν περαιτέρω. Άλλα 4 σεντ η τιμή του πετρελαίου και επιπλέον 7 της βενζίνης. Αποτέλεσμα η μέση τιμή της αμόλυβδης 95 να διαμορφωθεί στα €1,561 ανά λίτρο, ενώ για το πετρέλαιο κίνησης η τιμή διαμορφώνεται στα €1,793 ανά λίτρο. 

Αγανακτισμένοι οι πολίτες αναφέρουν πως παλαιότερα με 20 ευρώ γέμιζε το αυτοκίνητο μέχρι το μισό, ενώ πλέον ούτε καν πλησιάζει, δυσχαιρένοντας έτσι την θέση τους, αφου ο μέσος μισθός σε σύγκριση με την κατακόρυφη αύξηση των τιμών, παραμένει σταθερός, ο κόσμος να βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα τεράστιο κύμα πείνας και ακρίβειας.

Κάποιοι μάλιστα αναφέρουν πως σκέφτονται να περιορίσουν κατα πολύ σημαντικές δραστηριότητες, με την ελπίδα να δουν λίγο φως στα οικονομικά τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *