Εκτός ομάδας Χριστοδουλίδη ο Φλέσσας μετά το copy paste-Τα σημεία που τον έκαψαν

Την πρώτη του κρίση, μετά την εξαγγελία της ανεξάρτητης υποψηφιότητάς του, φαίνεται να περνά το επιτελείο του Νίκου Χριστοδουλίδη, αφού η ομιλία του κατά τη διάρκεια της εξαγγελίας τη υποψηφιότητάς του έχει προκαλέσει σάλο. Και αυτό διότι σύμφωνα με βίντεο που διέρρευσαν στα social media, φαίνεται ότι πρόκειται για προϊόν λογοκλοπής από προεκλογικές ομιλίες του Ιωάννη Κασουλίδη του 2008.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, στελέχη του Δημοκρατικού Συναγερμού, φρόντισαν όπως να διαρρεύσουν τα βίντεο στα οποία γίνεται σύγκριση στα όσα λέγεται ο Ιωάννης Κασουλίδης, πριν από δεκαπέντε χρόνια, με αυτά που ανέφερε στην ομιλία του την περασμένη Πέμπτη, ο Νίκος Χριστοδουλίδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπεύθυνος για την ομιλία του Νίκου Χριστοδουλίδη την περασμένη Πέμπτη, είναι ο εξ Ελλάδος επικοινωνιολόγος, Γιώργος Φλέσσας, ο οποίος είχε εργαστεί και για το επιτελείο του Ιωάννη Κασουλίδη το 2008. Μετά από αυτή την εξέλιξη, τη διαπίστωση δηλαδή ότι ο κ. Φλέσσας χρησιμοποίησε κοινά σημεία στις δύο ομιλίες, ο Νίκος Χριστοδουλίδης αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία του μαζί του.

Δείτε εδώ τα κοινά σημεία των δύο ομιλιών

Χριστοδουλίδης

Ξεκινάμε μαζί και ξεκινάμε δυνατά,

Κασουλίδης

Ξεκινάμε μαζί και ξεκινάμε δυνατά,

Χριστοδουλίδης

Σας καλώ μαζί να δώσουμε το μεγάλο αγώνα για την Κύπρο του 21ου αιώνα! Να εργαστούμε μαζί να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο, για εμάς και τα παιδιά μας!

Κασουλίδης

Σας καλώ δίπλα μου. Να δώσουμε μαζί το μεγάλο αγώνα για την Κύπρο του 21ου αιώνα!

Να γυρίσουμε την πλάτη στο παρελθόν.

Να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο για μας και τα παιδιά μας!

Χριστοδουλίδης

Στη Λευκωσία, τη Λεμεσό, τη Λάρνακα, την Πάφο, από την Αμμόχωστο, τη Μόρφου, την Κερύνεια, την Καρπασία, στις Κυπριακές παροικίες στο Εξωτερικό: στην Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο, στις Ηνωμένες Πολιτείες, στην Αυστραλία, στις πόλεις και τα χωριά μας, όπου χτυπάει η καρδιά των Κυπρίων που ξέρουν να αγωνίζονται, να δημιουργούν, να προσφέρουν στον τόπο και την πατρίδα μας.

Κασουλίδης

Στη Λευκωσία, στη Λεμεσό, στη Λάρνακα, στην Πάφο, στη Μόρφου, στην Αμμόχωστο, την Κερύνεια. Στην Ελλάδα, στη Βρετανία, την Αυστραλία. Στις πόλεις και τα χωριά μας.

Παντού όπου χτυπά η Καρδιά του Κυπριακού Ελληνισμού!

Παντού όπου χτυπά η καρδιά των Κυπρίων που έμαθαν να παλεύουν, να νικάνε, να δημιουργούν, να προσφέρουν στον τόπο και το έθνος μας.

Χριστοδουλίδης

Αυτές οι εκλογές δεν είναι μάχη παρατάξεων και κομμάτων. Δεν είναι εξάλλου βουλευτικές εκλογές.

Πρωτίστως είναι μάχη ιδεών και αξιών, μάχη οράματος, πραγματικής βούλησης και ικανότητας για έργο. Είναι μάχη για το μέλλον μας.

Κασουλίδης

Για μένα οι προεδρικές εκλογές δεν είναι μάχη παρατάξεων. Δεν είναι μάχη για το παρελθόν. Είναι μάχη για το μέλλον. Μάχη αξιών.

Χριστοδουλίδης

Οι ηγεμονισμοί, οι αλαζονικές συμπεριφορές και τα διχαστικά κηρύγματα ανήκουν στο παρελθόν και δεν μας αφορούν. Η διακυβέρνηση της Κύπρου είναι υπόθεση όλων μας.  

Κασουλίδης

Οι ηγεμονισμοί, οι αλαζονικές συμπεριφορές και τα διχαστικά κηρύγματα ανήκουν στο παρελθόν. Η διακυβέρνηση της Κύπρου είναι υπόθεση όλων. Κοινά μπορούν να είναι και τα οράματα μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *