Συγκλονίζει η μητέρα του Ευρυπίδη στο ecosmoscy: “Δεν νιώθω θυμό. Τα παιδιά χρειάζονται αγάπη”

Ρεπορτάζ:Μιχάλης Αντωνίου

Σε μια κατάθεση ψυχής στο ecosmoscy.news, προχωρήσε η μητέρα του Ευρυπίδη, κυρία Μαρία, του 20χρονου που δέχθηκε επίθεση με μολότοφ έξω απο το στάδιο “Αντώνης Παπαδόπουλος”.

Μιλώντας στο ecosmoscy.news η κ. Μαρία αναφέρει πως: “Όταν συνέβη όλο αυτό, προσπάθησα να σταθώ δυνατή, γιατί ήταν κάτι πέραν των δυνατοτήτων μου. Ο Ευρυπίδης ήταν κρίσιμα, και δεν ξέραμε πως θα εξελισσόταν η κατάσταση της υγείας του. Ήτα διασωληνωμένος και εμείς αναμέναμε με αγωνία για το τι μπορέι να συμβεί. Ανέκαθεν είχα μια ιδιάιτερη σχέση με την θρησκεία. Πάντα πίστευα και πιστεύω πολύ στον Θεό. όταν συνέβη όλο αυτό με τον Ευρυπίδη, τυχαία κάποιοι φίλοι μας βρίσκονταν στα Ιεροσόλυμα, στον Πανάγιο Τάφο, και όταν έμαθαν για τον Ευρυπίδη, προσευχήθηκαν με όλη τους την ψυχή για να γίνει καλά. Τότε όταν τον επισκέφθηκαμε στο δωμάτιο που κρατείτο για νοσηλεία το οξυγόνο του ενώ ήταν χαμηλό είχε φθάσει το 98%.”

Η κ. Μαρία ανέφερε επίσης πως όταν έγινε το συμβάν είπέ : “Θεέ μου αφου μου έδωσες αυτό τον σταυρό , δώσε μου και την δύναμη να τον κουβαλήσω”.

Τέλος, αν νιώθει θυμό για αυτούς που τραυμάτισαν το παιδί της, το οποίο βρέθηκε σε λάθος σημείο την λάθος στιγμή η κ. Μαρία αναφέρει, “Καθόλου δεν νιώθω θυμό. Αυτά τα παιδιά χρειάζονται αγάπη. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε το τι βιώνουν και ξεσπούν με τέτοιο τρόπο. Θεωρώ πως τα πάντα ξεκινούν απο το σπίτι. Όσα υλικά αγαθά και να δώσεις σε ένα παιδί, εαν αυτό δεν μάθει να αγαπά, τότε εκεί χάνεται το παιχνίδι. Πρέπει να χαλάσουμε τα κακώς πρότυπα που βλέπουν οι έφηβοι, και να τους μάθουμε να αγαπούν, να σέβονται τον συνάνθρωπο τους και να τον βοηθούν. Εύχομαι αυτά τα παιδιά να βρουν το σωστό δρόμο.”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *