Κρίσιμη αλλά σταθερή η κατάσταση της Ζέτας. Νεότερα το μεσημέρι λέει η Δρ Γιαννάκη

Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής της δίνει από το βράδυ της Κυριακής η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων Ζέτα Αιμιλιανίδου, με τις ευχές όλης της Κύπρου για να βγει νικήτρια να την συνοδεύουν.

Η Υπουργός Εργασίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση, σε καταστολή,  μετά από πολύωρη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε στο εξειδικευμένο ιατρικό κέντρο «Υγεία» στην Αθήνα, όπου μεταφέρθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας με αεροασθενοφόρο.

Υπέστη ρήξη ανευρύσματος αρτηρίας, που προκάλεσε υπαραχνοειδή αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Μιλώντας στην Κρατική Τηλεόραση η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη ανέφερε ότι είχαν επικοινωνία τα μεσάνυχτα και σήμερα στις έξι και τριάντα το πρωί είχαν νέα τηλεφωνική επικοινωνία με την ομάδα γιατρών που χειρούργησε την Ζέτα Αιμιλιανίδου. Όπως είπε η κατάσταση της Υπουργού Εργασίας παραμένει κρίσιμη αλλά σταθερή.

Το μεσημέρι, όταν και θα συμπληρωθούν σχεδόν 24 ώρες από το χειρουργείο θα υπάρξει επανεκτίμηση, σημείωσε.

Η Δρ. Γιαννάκη ήταν ιδιαίτερα φορτισμένη. Όπως είπε χαρακτηριστικά «την γνωρίζω πάνω από 20 χρόνια, την αγαπώ». Πρόσθεσε ότι ήταν μαζί με τον Υπουργό Υγείας όταν ήρθε το τηλεφώνημα που ενημέρωνε για το συμβάν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *